reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wyobraz sobie scene. Facet co zwykle pelen humoru i radosny i niemajacy wahan nastroju nagle milczący i lamie mu sie glos mimo ze nie placze. Straszny widok. Ale mysle że niedlugo zaczniemy dochodzic do siebie. Pojde do nowej pracy to ani sie nie obejrze a już znowu bede mogla sie starac o dziecko :-) Aniolek nasz bedzie czuwal i doda nam sil. Ja to wiem i on to wie. Mowie on bo jestem pewna ze to byl chlopczyk.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Teraz będzie już tylko lepiej :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny co do dżemów.. oprócz tych standardowych - jabłkowych, truskawkowych.. z czego jadłyście takie oryginalne :D

Dzem jakiś taki niestandardowy to nie wiem czy by mi smakował [emoji14]
Tak to tylko truskawka, brzoskwinia, owoce leśne no i powidła śliwki i takie tam. Lubię też agrest.
Kiedyś zrobiłam swój że śliwek i bez porównania, zrobiłam 4 słoiki i w tydzień zjedzone ;p
Ale kto wie jak będę w sklepie to sprawdzę czy są jakieś "niestandardowe".

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja myślę coś małe porcje zrobić w Thermomixie. Podobno pyszne wychodzą :)
A mój mały lubi dżemy :)
Ja obiad mam że wczoraj oto szczęście że gary same się myją.. nienawidzę myć naczyń [emoji23][emoji23]

Ja tez..
I marzę o zmywarce bo u nas 2 osoby a garów jakby cała armia w domu mieszkała [emoji24]

Nic zbieram się, dzisiaj ciężki dzień bo mamy mszę za tate mojego, i choć już 10lat minęło jak zmarł to łezka nadal w oczku się kręci.
Ja żeby czymś zająć myśli to biorę się za porządki.
Życzę Wam wszystkim spokojnego dnia!

reklama
Do góry