reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wyobraz sobie scene. Facet co zwykle pelen humoru i radosny i niemajacy wahan nastroju nagle milczący i lamie mu sie glos mimo ze nie placze. Straszny widok. Ale mysle że niedlugo zaczniemy dochodzic do siebie. Pojde do nowej pracy to ani sie nie obejrze a już znowu bede mogla sie starac o dziecko :-) Aniolek nasz bedzie czuwal i doda nam sil. Ja to wiem i on to wie. Mowie on bo jestem pewna ze to byl chlopczyk.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Teraz będzie już tylko lepiej :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny co do dżemów.. oprócz tych standardowych - jabłkowych, truskawkowych.. z czego jadłyście takie oryginalne :D

Dzem jakiś taki niestandardowy to nie wiem czy by mi smakował [emoji14]
Tak to tylko truskawka, brzoskwinia, owoce leśne no i powidła śliwki i takie tam. Lubię też agrest.
Kiedyś zrobiłam swój że śliwek i bez porównania, zrobiłam 4 słoiki i w tydzień zjedzone ;p
Ale kto wie jak będę w sklepie to sprawdzę czy są jakieś "niestandardowe".

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja myślę coś małe porcje zrobić w Thermomixie. Podobno pyszne wychodzą :)
A mój mały lubi dżemy :)
Ja obiad mam że wczoraj oto szczęście że gary same się myją.. nienawidzę myć naczyń [emoji23][emoji23]

Ja tez..
I marzę o zmywarce bo u nas 2 osoby a garów jakby cała armia w domu mieszkała [emoji24]

Nic zbieram się, dzisiaj ciężki dzień bo mamy mszę za tate mojego, i choć już 10lat minęło jak zmarł to łezka nadal w oczku się kręci.
Ja żeby czymś zająć myśli to biorę się za porządki.
Życzę Wam wszystkim spokojnego dnia!

reklama
Do góry