reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurka niechce sie nakrecac wiec narazie staram sie o tym nie myslec. Jutro chwila prawdy:)
Bue myśl, ja pomysle za Ciebie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam niedzielnie :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze testy :*
Wpadlam tykko sie przywitac i uciekam z rodzinką na jakas kawe i ciacho, bo pogoda całkiem całkiem :) miłegooo

Cały dzień zajęta byłam nauka robienia paznokci :D u jednej ręki mam dłuższe u drugiej krótsze :D Ale przedłużałam sama! Przedłużanie żelem, masakra podczas pilowania trzy mi odpadły i musiałam od nowa robić, chyba długo się nimi nie naciesze, a później na żel robiłam hybrydę drugi raz w życiu :) Wiem że wyglądają brzydko i jak by mi takie kosmetyczka zrobiła to bym ją ochrzanila ale robiłam sama dodatkowo pierwszy raz więc jak na pierwszy raz ujdzie ;) Bez motywu świątecznego bo i tak zajęło mi to pół dnia i nie chciało już mi się :)

Dziewczyny trzymam kciuki za testowania!! :)

Załączniki

• Screenshot_2017-12-10-15-33-34.png
    Screenshot_2017-12-10-15-33-34.png
    299,1 KB · Wyświetleń: 77
Elodia daj znac co u Ciebie jak bedziesz na silach...
Leżę na sali. Miałam usg ale dziecko ani o milimetr nie urosło od wczoraj. Serduszko nie pika. Dostalam tabletki bo istnieje szansa że samo się oczyści. A jeśli samo się oczyści to być może po pierwszej @ będę mogła się starać znowu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry