reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Życzę Ci dużo, dużo zdrówka i tego fizycznego i tego psychicznego! I żeby szybciutko coś tam się znowu zalęgło tym razem ze szczęśliwym zakończeniem! [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja Tobie też życzę maluszka żeby chociaż w przyszlym roku btl juz u Ciebie w brzuszku. Albo najlepiej zebyscie swieta juz we trojke spedzali.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Od wczoraj od 17 nic nie jadlam ani nie pilam bo myslalam ze dzisiaj rano mnie przyjmą. A tu dupa wychodzi na to ze dopiero jutro cos zjem :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Japrdl!! Nie czaje jak można tak traktować człowieka i to w takiej sytuacji. A kuwa w tej sytuacji już mogliby jutro Ci ten zabieg zrobić rano i dać Ci pic i jeść po południu. Masakra kuwa nawet więźniów się tak nie traktuje! [emoji35][emoji35]

Japrdl!! Nie czaje jak można tak traktować człowieka i to w takiej sytuacji. A kuwa w tej sytuacji już mogliby jutro Ci ten zabieg zrobić rano i dać Ci pic i jeść po południu. Masakra kuwa nawet więźniów się tak nie traktuje! [emoji35][emoji35]
No bo oni nie wiedza czy mi sie to rozkreci czy nie a zabieg woleliby robic dzisiaj. Bo jak mnie mialoby bolec calą noc to ja dziękuję. Juz mnie gniecie jak na kilka godzin przed @ wiec moze troche samo sie wyczysci i zabieg bedzie tylko czysto kosmetyczny. Boze moj Aniolek. Tak bardzo bym go chciala przytulic :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
No bo oni nie wiedza czy mi sie to rozkreci czy nie a zabieg woleliby robic dzisiaj. Bo jak mnie mialoby bolec calą noc to ja dziękuję. Juz mnie gniecie jak na kilka godzin przed @ wiec moze troche samo sie wyczysci i zabieg bedzie tylko czysto kosmetyczny. Boze moj Aniolek. Tak bardzo bym go chciala przytulic :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

A tam kurna, na pewno był sposób bardziej humanitarny żeby to „załatwić”.
Oczywiście nie jesteś sama w szpitalu?

Do góry