reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurka niechce sie nakrecac wiec narazie staram sie o tym nie myslec. Jutro chwila prawdy:)
Bue myśl, ja pomysle za Ciebie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam niedzielnie :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze testy :*
Wpadlam tykko sie przywitac i uciekam z rodzinką na jakas kawe i ciacho, bo pogoda całkiem całkiem :) miłegooo

Cały dzień zajęta byłam nauka robienia paznokci :D u jednej ręki mam dłuższe u drugiej krótsze :D Ale przedłużałam sama! Przedłużanie żelem, masakra podczas pilowania trzy mi odpadły i musiałam od nowa robić, chyba długo się nimi nie naciesze, a później na żel robiłam hybrydę drugi raz w życiu :) Wiem że wyglądają brzydko i jak by mi takie kosmetyczka zrobiła to bym ją ochrzanila ale robiłam sama dodatkowo pierwszy raz więc jak na pierwszy raz ujdzie ;) Bez motywu świątecznego bo i tak zajęło mi to pół dnia i nie chciało już mi się :)

Dziewczyny trzymam kciuki za testowania!! :)

Załączniki

• Screenshot_2017-12-10-15-33-34.png
    Screenshot_2017-12-10-15-33-34.png
    299,1 KB · Wyświetleń: 73
Elodia daj znac co u Ciebie jak bedziesz na silach...
Leżę na sali. Miałam usg ale dziecko ani o milimetr nie urosło od wczoraj. Serduszko nie pika. Dostalam tabletki bo istnieje szansa że samo się oczyści. A jeśli samo się oczyści to być może po pierwszej @ będę mogła się starać znowu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry