reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia. Nie chciałam już pisać na lipcowkach. Kochana mimo wszystko ja ta informacje wolała bym potwierdzić u swojej pani doktor albo innego lekarza.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem, co mam Ci powiedzieć. Słowa tutaj nic nie pomogą! Masz kogoś przy boku?
Marka Laurę i tesciową.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Elodia. Nie chciałam już pisać na lipcowkach. Kochana mimo wszystko ja ta informacje wolała bym potwierdzić u swojej pani doktor albo innego lekarza.

Jutro do szpitala pojde to pewnie mi jeszczw raz jakies usg zrobia. Ale teraz jak mi robila to usg to z 15 minut sie wpatrywala w ekran i po tym kwadransie tylko cicho powiedziala ze serduszko nie bije.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No to dobrze, ze masz się do kogo przytulić. [emoji17][emoji25]
Ale tak mi ciezko cholernie....w nocy tak strasznie bolalo mnie podbrzusze skurcz za skurczem to wtedy pewnie serducho przestawalo bić. To bylo straszne a rano ta krew....masakra. Nie wiem keidy zdecyduje sie znowu sprobowac. Chcialabym za jakies 3 czy 4 miesiące ale nie wiem czy to sie uda. Musze odetchnac bo to jest straszne uslyszec slowa ze serduszko przestalo bic.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Elodia rozumiem.
O jara tak koleżanka miała taką sytuację. Ponowne USG u ginekologa obaliło tą tezę.

Ale tak mi ciezko cholernie....w nocy tak strasznie bolalo mnie podbrzusze skurcz za skurczem to wtedy pewnie serducho przestawalo bić. To bylo straszne a rano ta krew....masakra. Nie wiem keidy zdecyduje sie znowu sprobowac. Chcialabym za jakies 3 czy 4 miesiące ale nie wiem czy to sie uda. Musze odetchnac bo to jest straszne uslyszec slowa ze serduszko przestalo bic.

f2wlk6nllyt56xuu.png
Tak bardzo mi przykro ... jesteśmy dzis z Toba wszystkie . Żadne słowa pewnie teraz w niczym nie pomogą . Spędź ten wieczór z bliskimi :(

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ehhh kuźwa! Co za życie! Na razie musisz przez to jakość przejść, dzisiaj każdy pomysł i każde słowa będą dla Ciebie bez sensu. Mam nadzieje, ze Twoi najbliżsi wspierają Cię odpowiednio! Strasznie mi przykro [emoji21]

reklama
Do góry