Żartujesz??? [emoji24][emoji24][emoji33][emoji33]Serduszko nie bije. Ide sie pochlastać.
![]()
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żartujesz??? [emoji24][emoji24][emoji33][emoji33]Serduszko nie bije. Ide sie pochlastać.
![]()
![]()
Tule Cię mocno Kochana chociaz dobrze wiem, ze nic nie pomaga w takich chwilach...[emoji26][emoji26][emoji26]Serduszko nie bije. Ide sie pochlastać.
![]()
![]()
Jutro przed zabiegiem i tak zrobia mi kolejne usg bo tak mialam w styczniu przez konizacja i lyzeczkowaniem. A jesli nie zrobia to poprosze zeby sprawdzili to jeszcze raz. Ale teraz to sama nie wiem.....taki straszny ucisk w podbrzuszu czuje jakby mi mialao zaraz cos peknac.Sprawdź to jeszcze u innego ginekologa...
Tak mi przykroJutro przed zabiegiem i tak zrobia mi kolejne usg bo tak mialam w styczniu przez konizacja i lyzeczkowaniem. A jesli nie zrobia to poprosze zeby sprawdzili to jeszcze raz. Ale teraz to sama nie wiem.....taki straszny ucisk w podbrzuszu czuje jakby mi mialao zaraz cos peknac.
![]()
Dzięki@Elodia Bardzo mi przykro [emoji22] Tulę Cię bardzo mocno.
Zobaczymy ale mam teraz masakrycznie napiety brzuch i znowu jakies skrzepy ze mnie lecą. Wiec chyba raczej.....eh. Wy tu pewnie tak fajnie mialyscie cos do poopowiadania a ja wam tylko humor psuje.Tak mi przykrotrzymam kciuki żeby to okazało się tylko pomyłka
tulee mocno
Oj Justynko ja nawet niewiem co napisac bo cokolwiek napisze to wcale nie pomoze.Dzięki
Zobaczymy ale mam teraz masakrycznie napiety brzuch i znowu jakies skrzepy ze mnie lecą. Wiec chyba raczej.....eh. Wy tu pewnie tak fajnie mialyscie cos do poopowiadania a ja wam tylko humor psuje.
![]()
Dokładnie ! Zgadzam się. Jesteśmy tu razem na dobre i na złe :* żeby się wspieraćOj Justynko ja nawet niewiem co napisac bo cokolwiek napisze to wcale nie pomoze.
A Ty teraz nie mysl o tym ze my mialysmy cos do opowiadania bo jestesmy tu aby sie wspierac i w dobrych i zlych chwilach:*