reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W takim razie zaczynam się zastanawiać jacy teście lepsi tacy jak Twoi czy tacy jak moi haha niczym sie nie interesuja nie dzwonia malego widzieli w Wielkanoc z Mikolajem nie przyjechali( ciekawe czy dotrą) a do malego w odwiedziny jak sie urodzil przyjechali jak mial 3 tyg. Z jednej strony nie chce mi sie na nich patrzec a z drugiej wkuuurw.. mnie ta sytuacja ahhh

No nie! To już wole moja teściowa, bo ona tak w gruncie rzeczy to chce dobrze. Współczuje Ci sytuacji, bo człowiek to niby sobie wmawia, ze ma to w dupie ale tak naprawdę boli Cię to na pewno jak cholera!
A czemu oni tak maja? Pokłóceni jacyś jesteście, czy coś? Czy taka natura? Dużo maja wnuków?

reklama
Ja prdl a mnie teściowa dzisiaj doprowadza do szału! Szykuje się kolejne morderstwo na naszym forum. Co 15 minut dzwoni, bo jest w sklepie i pyta co ma na święta kupić albo się pyta jak ja robię to, śmo czy tamto. Zawsze wigilia była u mnie a w tym roku stary mnie namówił żeby zrobić u teściowej to „ się nie narobie” i w końcu tez sobie odpocznę na święta. Już zaczynam tego żałować, bo byłabym jednak spokojniejsza szykując wszystko na spokojnie a tak to mi męczą wora, ze zara chyba wyjdę z siebie.
I kuwa na sile chce szykować, to co ja robię na wigilie. No jak już tak bardzo chce to niech robi chociaż po swojemu, niby chce dobrze ale kuwa zara ją ukatrupię [emoji722][emoji722][emoji722][emoji120][emoji6]
Służę sporym dywanem i szpadlem =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No nie! To już wole moja teściowa, bo ona tak w gruncie rzeczy to chce dobrze. Współczuje Ci sytuacji, bo człowiek to niby sobie wmawia, ze ma to w dupie ale tak naprawdę boli Cię to na pewno jak cholera!
A czemu oni tak maja? Pokłóceni jacyś jesteście, czy coś? Czy taka natura? Dużo maja wnuków?
Chyba taka natura on popija jest takim
dyktatorem, ona w zyciu nie pracowala jest taka niezaradna.... pokłóceni nie jestesmy tak chca tak mają. Wnukow maja troje. Nikt do mnie nawet nie zadzwonil do szpitala jak urodzilam a do córki pojechali do szpitala... najbardziej boli to ze tak traktuja moje dziecko, bo mnie mogą lubic albo nie lubic mam to w dupiu :D

Chyba taka natura on popija jest takim
dyktatorem, ona w zyciu nie pracowala jest taka niezaradna.... pokłóceni nie jestesmy tak chca tak mają. Wnukow maja troje. Nikt do mnie nawet nie zadzwonil do szpitala jak urodzilam a do córki pojechali do szpitala... najbardziej boli to ze tak traktuja moje dziecko, bo mnie mogą lubic albo nie lubic mam to w dupiu :D

No właśnie dzieciorka szkoda w tym wszystkim! Ale najważniejsze, ze ma wyjebaną i kochająca mamę [emoji173]️[emoji16] a tesciowie nie wiedza co tracą ;)

Dokładnie i tate ma co oszalał na jego punkcie :) i jak tam świąteczne menu? Opracowane przez telefon ? :)

Mówię, żeby nie szykowała za dużo. Ja szykuje, bo lubię a nie dlatego, ze muszę a skoro dla niej ma to być stres to niech nic już nie szykuje, posiedzimy razem i tez będzie fajnie!! Na koniec ja zrobię tatara z łososia sernika, siostra zrobi jarzynowa, teściowa rosól z uszkami i makaron z owocami morza i kuwa po imprezce No!! A ta ciagle na zakupach, od 10tej! Nie wiem co ona tam kupuje [emoji16]

Mówię, żeby nie szykowała za dużo. Ja szykuje, bo lubię a nie dlatego, ze muszę a skoro dla niej ma to być stres to niech nic już nie szykuje, posiedzimy razem i tez będzie fajnie!! Na koniec ja zrobię tatara z łososia sernika, siostra zrobi jarzynowa, teściowa rosól z uszkami i makaron z owocami morza i kuwa po imprezce No!! A ta ciagle na zakupach, od 10tej! Nie wiem co ona tam kupuje [emoji16]
Pewnie prezent dla Ciebie :D menu smacznie brzmi, sernika bym zjadła najbardziej ;)

Pewnie prezent dla Ciebie :D menu smacznie brzmi, sernika bym zjadła najbardziej ;)

W prezencie dostanę kasę na 100% jak zawsze :) a serrrrrniczek mmmmm pychotka, już się nie mogę doczekać :) sCzegolnie lubię swojego, bo noe dodaje rodzynek bo kuwa one tak namiekaja w tym cieście, ze mo się zbiera na hafta jak mam to jeść nie lubię [emoji12] wiec dodaje pistacji albo orzechów włoskich zamiast rodzynów mmmm <pychażeojaprdl> :)

reklama
Do góry