marta_usssek
Fanka BB :)
Hahaha jakbym słyszała siebie po 5 głębszychPij i nie pierd*** jakby to mój stary ujął [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha jakbym słyszała siebie po 5 głębszychPij i nie pierd*** jakby to mój stary ujął [emoji16]
No to wiem jak spędzam dzisiejszy wieczórO królowej Elżbiecie, od ślubu, śmierci swojego ojca i koronacji [emoji7]
Uwielbiam Anglię, bardzo mnie ciekawi wszystko co z nią związane.
Ja oglądam na NETFLIX.
Obecnie oglądam też 2 raz już Dynastie Tudorów (kto nie kojarzy to CUDOWNY SERIAL o Henryku VIII - to ten co miał 6 żon i kilka z nich ściął).
Przyjemne z pożytecznym, dużo można się dowiedzieć, pozachwycac się gra aktorska i pięknymi kostiumami.
Żeby zachęcić to wspomnę tylko, że Henryk z swoją 1 żona nie miał syna - jedna córkę(znana później jako krwawa Mary - stąd bloody mary ten drink)
Katarzyna Aragońska urodziła chyba z 4 czy 5 jeszcze ale zaraz zmarły albo po kilku dniach.
A henry - młody Król ciągle jakieś panny na boku aż w końcu splodzil bękarta (niestety też zmarł w młodym wieku). Do tego poznal super laske Anne Boleyn, tylko ona była mądrzejsza i koło palca se go owinela. Powiedziała mu że nie będzie jego kochanką bo wianek dla męża trzyma [emoji14] no i ten co teraz - wymyślił se, że jego małżeństwo z Katarzyna jest nieważne bo ona była żona jego bratA, który zmarł wcześnie i ponoć małżeństwa nie skonsumowalino i , mimo że miał dyspense papieska, chciał rozwodu i unieważnienia małżeństwa.
Katarzyna się nie zgodziła, papież tez.. więc Henryk stwierdził , że chu...j tam z Wami - spadam, odcinam wie od watykanu i zrobię się głowa Kościoła. No i tak też zrobił [emoji14]
To tak w skrócie ale na prawdę warto.
Serial pociągnięty do śmierci monarchy.
Jest po prostu CUDOWNY POLECAM [emoji173] TEŻ jest na netflix ale na necie też się znajdzie
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A belfra dopiero muszę zacząćO czym to słońce ? Gdzie mozna oglądnac 1 sezon online ? Ja belfra zamęczam![]()
Winko wypijesz? :-)Co do weekendu zaczal sie masakrycznie więc czekam na rozwuj jedni wiem napewbo, poleje sie dzis krew
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Polecam [emoji7]No to wiem jak spędzam dzisiejszy wieczór![]()
Chyba gdzie chcesz i jak chcesz [emoji23]Czy te szyjke jak badac w jakiej pozycji mozna na toalecie siedzac ? Jeden palec wystarczy? Haha
U mnie dziś 'mielone' (przysmazona cebulka i marchewka + ryż + mięso mielone, obtoczone w bułce i usmażone [emoji14] plus surówka z białej kapusty , marchewki, cebuli, oleju, soku z cytryny i odrobina cukru i soli [emoji14]Ja mam dziś barszczyk ukraiński [emoji7]
Warzywka na parze, kasze pęczak na masełku i paluszki rybne [emoji173]
A bigosik bym wszamała mm
Możliwe, ale po poziomie progesteronu w fazie lutealnej tego nie stwierdzisz. Jest po prostu zawsze, niezależnie czy ciąża jest czy nie, wyższy. Trza czekać na HCG.
Progesteron (ICD-9: N55)
Wynik w surowicy 30,60 ng/ml
Faza folikularna:0,15-1,4
Środek cyklu:0,48-1,72
Faza lutealna: 3,34-25,56
Środek fazy lutealnej: 4,44-28,03
Po menopauzie < 1
Ciąża:
1 trymestr:9,3-33,2,
2 trymestr: 29,5-50,
3 trymestr: 83,1 - 160
Podane normy uwzględniają wiek i płeć pacjenta.
Wykonano testem immunochemicznym z zastosowaniem metody chemiluminescencji .
Takie mają u mnie normy w laboratorium.
![]()
Trzeba mieć wykupione nc+ zeby nawet online oglądnac :/A belfra dopiero muszę zacząć
Wykupić niestety dostęp na player no canal + nie ma - może Ty oglądasz online gdzieś i wiesz, gdzie go capnąć?
Daga zbliża się weekend zrób coś żeby się odprężyć :*Hej. 12 dc, czuje sie, jakby czas stanął w miejscu... testy owu negatywne, czyli owu znowi bedzie w okolicach 19dc- późno. Mam dzisiaj mega fatalny dzien...zmotywujcie mnie jakos do usmiechu, proszę?