reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oj oj kto zalazl Ci za skore?
Zapytaj kto tego nie zrobil.

Nie wiem cos sie zmienilo dzis mam takie ogolnie nerwy od rana. Nie umiem sie ogarnac jakos...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Daga, głowa do góry! Jak nie dziś to jutro. Taka fajna z Ciebie babka, po co się zadręczasz czymś, co prędzej czy później będzie miało miejsce! Łap życie jak cytrynkę i wyciskaj sok do ostatniej kropelki! Zdrowie, jest? Jest! Fajny facet jest? Jest! No to po co się zadręczać! [emoji8]

reklama
O czym to słońce ? Gdzie mozna oglądnac 1 sezon online ? Ja belfra zamęczam :)
O królowej Elżbiecie, od ślubu, śmierci swojego ojca i koronacji [emoji7]
Uwielbiam Anglię, bardzo mnie ciekawi wszystko co z nią związane.
Ja oglądam na NETFLIX.
Obecnie oglądam też 2 raz już Dynastie Tudorów (kto nie kojarzy to CUDOWNY SERIAL o Henryku VIII - to ten co miał 6 żon i kilka z nich ściął).
Przyjemne z pożytecznym, dużo można się dowiedzieć, pozachwycac się gra aktorska i pięknymi kostiumami.
Żeby zachęcić to wspomnę tylko, że Henryk z swoją 1 żona nie miał syna - jedna córkę(znana później jako krwawa Mary - stąd bloody mary ten drink :D)
Katarzyna Aragońska urodziła chyba z 4 czy 5 jeszcze ale zaraz zmarły albo po kilku dniach.
A henry - młody Król ciągle jakieś panny na boku aż w końcu splodzil bękarta (niestety też zmarł w młodym wieku). Do tego poznal super laske Anne Boleyn, tylko ona była mądrzejsza i koło palca se go owinela. Powiedziała mu że nie będzie jego kochanką bo wianek dla męża trzyma [emoji14] no i ten co teraz - wymyślił se, że jego małżeństwo z Katarzyna jest nieważne bo ona była żona jego bratA, który zmarł wcześnie i ponoć małżeństwa nie skonsumowali:p no i , mimo że miał dyspense papieska, chciał rozwodu i unieważnienia małżeństwa.
Katarzyna się nie zgodziła, papież tez.. więc Henryk stwierdził , że chu...j tam z Wami - spadam, odcinam wie od watykanu i zrobię się głowa Kościoła. No i tak też zrobił [emoji14]

To tak w skrócie ale na prawdę warto.
Serial pociągnięty do śmierci monarchy.
Jest po prostu CUDOWNY POLECAM [emoji173] TEŻ jest na netflix ale na necie też się znajdzie :)
1512752719-1114efe89e778928-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry