Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytaj kto tego nie zrobil.Oj oj kto zalazl Ci za skore?
Zapytaj kto tego nie zrobil.
Nie wiem cos sie zmienilo dzis mam takie ogolnie nerwy od rana. Nie umiem sie ogarnac jakos...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Z natury raczej nie piję. Hmmm. .. bo warka 2 % sie raczej nie liczy a umiem sie nia upicNapij się![]()
To zmnien nawykiZ natury raczej nie piję. Hmmm. .. bo warka 2 % sie raczej nie liczy a umiem sie nia upic
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Wiesz - ja nie mam ciśnienia na 3-cie - co ma być to będzie. Jak się uda to będzie fajnie, jak nie... mówi się trudno. Pewnie że bym chciała, ale wiem że na siłę to można się co najwyżej hemoroidów nabawićTo oby ten cykl szybko minol bys mogla wrocic do gry o bobo![]()
Ok namowilas mnieTo zmnien nawykiwypij 10 warek [emoji16][emoji16]
O królowej Elżbiecie, od ślubu, śmierci swojego ojca i koronacji [emoji7]O czym to słońce ? Gdzie mozna oglądnac 1 sezon online ? Ja belfra zamęczam![]()