reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej. 12 dc, czuje sie, jakby czas stanął w miejscu... testy owu negatywne, czyli owu znowi bedzie w okolicach 19dc- późno. Mam dzisiaj mega fatalny dzien... :( zmotywujcie mnie jakos do usmiechu, proszę?

reklama
1512747153-39b669a4889ffb13-aaaaaa.jpeg

U mnie takie! Rozkręcam się [emoji16]
Wypij moje zdrowko:)

Hej. 12 dc, czuje sie, jakby czas stanął w miejscu... testy owu negatywne, czyli owu znowi bedzie w okolicach 19dc- późno. Mam dzisiaj mega fatalny dzien... :( zmotywujcie mnie jakos do usmiechu, proszę?
Przytulasa wirtualnego wysylam:* Niewiem czy w pracy czy w domu jestes ale moze napij sie lampki wina na poprawe humorku.

Super ze juz po wszystkim i juz masz to za soba:) Teraz wracaj szybko do normalnego funkcjonowania.
A od kiedy znowu mozesz zaczac sie starac o bobo? (Wiem ze pytanie nie na miejscu bo jestes zaraz po zabiegu ale ciekawosc mnie zrzera)
Czemu nie na miejscu? XD W zasadzie czuję się świetnie i mogłabym skakać - tylko mi nie wolno XD Nie no tak rozsądnie od następnego cyklu (dzisiaj 9dc.) wg lekarza. Tylko zapomniałam się zapytać kiedy mogę wrócić do zabaw łóżkowych :/ A mam straszną ochotę i strasznego zgryza o to teraz :p Plamienie już mi ustąpiło - bo byłam zaraz po @ a wszystko ładnie wyczyścili więc jedynie wczoraj miałam plamienia.

Dagaa11 uszy do góry - jak nie dzisiaj to jutro, jak nie jutro to pojutrze - owu przyjdzie kiedy trzeba a nie kiedy ty chcesz - ale przyjdzie i to chyba najważniejsze - nie? ;)

Czemu nie na miejscu? XD W zasadzie czuję się świetnie i mogłabym skakać - tylko mi nie wolno XD Nie no tak rozsądnie od następnego cyklu (dzisiaj 9dc.) wg lekarza. Tylko zapomniałam się zapytać kiedy mogę wrócić do zabaw łóżkowych :/ A mam straszną ochotę i strasznego zgryza o to teraz :p Plamienie już mi ustąpiło - bo byłam zaraz po @ a wszystko ładnie wyczyścili więc jedynie wczoraj miałam plamienia.

Dagaa11 uszy do góry - jak nie dzisiaj to jutro, jak nie jutro to pojutrze - owu przyjdzie kiedy trzeba a nie kiedy ty chcesz - ale przyjdzie i to chyba najważniejsze - nie? ;)
To oby ten cykl szybko minol bys mogla wrocic do gry o bobo:)

Oj myszka lecimy na tym samym wózku , 12 Dc . Czy test owulacyjny negatyw jeszcze nie wiem bo zrobię przed kąpielą na spokojnie . A staruszek mój chce dzis wyjsć na jakis turniej wiec jeszcze nie wiem czy bede go musiała przydusić czy dam mu dzis spokój :) tak sobie wymyśliłam , ze jak tylko kreska zacznie ciemniec to będziemy codziennie tulić sie . Tym bardziej , ze żel zakupiony czeka :) a staruszek zaczął tez kwas foliowy przyjmować . Nie martwny sie , moze 7 cykl dla mnie bedzie szczęśliwy i przy okazji dla Ciebie rownież :) zawsze jeśli sie nie uda zostaje perspektywa udanego szalonego sylwestra :)

reklama
Do góry