Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypij moje zdrowko![]()
U mnie takie! Rozkręcam się [emoji16]
Przytulasa wirtualnego wysylam:* Niewiem czy w pracy czy w domu jestes ale moze napij sie lampki wina na poprawe humorku.Hej. 12 dc, czuje sie, jakby czas stanął w miejscu... testy owu negatywne, czyli owu znowi bedzie w okolicach 19dc- późno. Mam dzisiaj mega fatalny dzien...zmotywujcie mnie jakos do usmiechu, proszę?
Czemu nie na miejscu? XD W zasadzie czuję się świetnie i mogłabym skakać - tylko mi nie wolno XD Nie no tak rozsądnie od następnego cyklu (dzisiaj 9dc.) wg lekarza. Tylko zapomniałam się zapytać kiedy mogę wrócić do zabaw łóżkowych :/ A mam straszną ochotę i strasznego zgryza o to terazSuper ze juz po wszystkim i juz masz to za sobaTeraz wracaj szybko do normalnego funkcjonowania.
A od kiedy znowu mozesz zaczac sie starac o bobo? (Wiem ze pytanie nie na miejscu bo jestes zaraz po zabiegu ale ciekawosc mnie zrzera)
To oby ten cykl szybko minol bys mogla wrocic do gry o boboCzemu nie na miejscu? XD W zasadzie czuję się świetnie i mogłabym skakać - tylko mi nie wolno XD Nie no tak rozsądnie od następnego cyklu (dzisiaj 9dc.) wg lekarza. Tylko zapomniałam się zapytać kiedy mogę wrócić do zabaw łóżkowych :/ A mam straszną ochotę i strasznego zgryza o to terazPlamienie już mi ustąpiło - bo byłam zaraz po @ a wszystko ładnie wyczyścili więc jedynie wczoraj miałam plamienia.
Dagaa11 uszy do góry - jak nie dzisiaj to jutro, jak nie jutro to pojutrze - owu przyjdzie kiedy trzeba a nie kiedy ty chcesz - ale przyjdzie i to chyba najważniejsze - nie?![]()
Oj oj kto zalazl Ci za skore?Co do weekendu zaczal sie masakrycznie więc czekam na rozwuj jedni wiem napewbo, poleje sie dzis krew
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Oj myszka lecimy na tym samym wózku , 12 Dc . Czy test owulacyjny negatyw jeszcze nie wiem bo zrobię przed kąpielą na spokojnie . A staruszek mój chce dzis wyjsć na jakis turniej wiec jeszcze nie wiem czy bede go musiała przydusić czy dam mu dzis spokójHej. 12 dc, czuje sie, jakby czas stanął w miejscu... testy owu negatywne, czyli owu znowi bedzie w okolicach 19dc- późno. Mam dzisiaj mega fatalny dzien...zmotywujcie mnie jakos do usmiechu, proszę?
O czym to słońce ? Gdzie mozna oglądnac 1 sezon online ? Ja belfra zamęczamKtóra patrzy na Koronę?
Dzisiaj 2sezon rusza [emoji7]
![]()
God Save The Queen[emoji7][emoji173]