Kasienka3b
Fanka BB :)
No wlasnie nie bedzie bo rano robilam test i biel wiziraA może jednak nie przyjdzie, co? I zamiast tego będzie druga krecha? Tego Ci życzę [emoji256].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nie bedzie bo rano robilam test i biel wiziraA może jednak nie przyjdzie, co? I zamiast tego będzie druga krecha? Tego Ci życzę [emoji256].
Haha u mnie to samo . Momentami stary patrzy na mnie dziwnieSzuflada psychopaty:
![]()
[emoji23]
No wlasnie nie bedzie bo rano robilam test i biel wizira![]()
Dzis wogole mnie brzuch nie boli a wczoraj i przedwczoraj troche bolalo. Zazwyczaj tez piersi przed @ mnie bola a tu wcale nic nie boli.Ja się trzymam tego, że jak nie ma @, jest nadzieja. A jak się czujesz? Na @?
Dokładnie tak jak mówisz. Lubię śnieg ale za latem to tęsknie strasznie.Wogole tak przytulbiej jak ten snieg jest a nie deszcz i ciapa z roztopionego sniegu.
Brawo On !!!!!Wogole moj chlop dzis wrocil z pracy i pyta pokazujac na brzuch:jest tam co? Ja mu gadam ze nic,ze test negatywny i mnie zaskoczyl bo powiedzial ze jak teraz sie nie uda to idzie zbadac nasienie.
U mnie z synem cien wyszedl tydzien po dopiero. Nie peniaj.Dzis wogole mnie brzuch nie boli a wczoraj i przedwczoraj troche bolalo. Zazwyczaj tez piersi przed @ mnie bola a tu wcale nic nie boli.
A gdy by mialo cos byc to chyba by juz test choc cien cienia pokazal a tam nic,nul,zero.
Dzis wogole mnie brzuch nie boli a wczoraj i przedwczoraj troche bolalo. Zazwyczaj tez piersi przed @ mnie bola a tu wcale nic nie boli.
A gdy by mialo cos byc to chyba by juz test choc cien cienia pokazal a tam nic,nul,zero.
No w szoku jestem bo mowi o tym na luzie a wiem ze czesc chlopow sie wstydzi.Brawo On !!!!!
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom