A czaicie ta listę, która jest na początku tego wątku?
Wszystkie dziewczyny zaciążyły i teraz nasza kolej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czaicie ta listę, która jest na początku tego wątku?
Wszystkie dziewczyny zaciążyły i teraz nasza kolej!
Miala pozytyw???? Ło! Tom nie zarejestrowalaNo pamietam, ze niby miała @ a potem niby pozytyw, potem poszła do lekarza i się okazało ze tsh rozhulane i tyle po niej śladu![]()
Miala pozytyw???? Ło! Tom nie zarejestrowala
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Hahahah... [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106] [emoji106] [emoji106]Mój stary wychodzi z wuceta i mówi cały zadowolony: „zrobiłem prawie normalna kupę” [emoji120][emoji106][emoji122]
Nasze życie kipi erotyzmem [emoji7][emoji16]
U mnie jak się uda termin 23 sierpień.Gdyby sie udalo (w co wątpię) to termin z OM bedzie 28-29 sierpien ale do wrzesnia rzut beretem wiec ja z wami wszedzie
![]()
A ze tak. To pod swiatlo to bylo coś. Ciekawe gdzie ona jest.
![]()
Hahahah... [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
![]()