Jotka_
Fanka BB :)
Jest tabelka staraczekJest gdzieś tabelka zafasolkowanych? Zawsze pozytywnie to nastraja, że innym się udało :-)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![qb3cj44j6cg72hqh.png](https://www.suwaczki.com/tickers/qb3cj44j6cg72hqh.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest tabelka staraczekJest gdzieś tabelka zafasolkowanych? Zawsze pozytywnie to nastraja, że innym się udało :-)
Moje teściochy. Niebieska - Allegro, zielona - apteka. Jak dla mnie oba dają radę! [emoji106]
![]()
Mi ten niebieski tak samo w owulację wychodził, mimo że to tak do końca taki pozytyw nie jest. A domowe laboratorium wychodziło tak jak ten zielonyMoje teściochy. Niebieska - Allegro, zielona - apteka. Jak dla mnie oba dają radę! [emoji106]
![]()
No to bzyku bzyku jak na pszczółkę przystało![]()
Hahaha [emoji23]Ale się nazarlam! Zara chyba haftne. Zjadłam dwa filety z dorsza i pol kilo buraków z cebulka
W razie jakbym jutro histeryzowała, ze robię czerwona kupkę albo siusiu to przypomnijcie mi proszę o tych buraczkach [emoji16]
Chyba zrobię żarcik staremu [emoji23][emoji16]
Hahaha [emoji23]
Ja właśnie tez marudzę staremu jak się obżarłam, to ten do mnie : to co tyle jadłaś?
O no bo....... Miałam ochotę !
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pobzykamy zaraz jak mój wróci z pracy [emoji219] To mój miesiąc, czuję to [emoji123]. I nie zrażam się tym, że w poprzednich miesiącach też tak mówiłam. Będzie bosko!!! [emoji3]