reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bylam bylam u mojej. Szyjka ładnie zamknięta i dluga, posluchalismy bicia serducha [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] no i profilaktycznie dupka mi przepisala. Po rozmowie stwierdzila ze byc moze to od tego że na dniach powinnam moec kolejną @ . ale uslyszec serducho ehhh.....to najpiekniejszy d-wiek na swiecie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
No to uwazaj na siebie kochana i oszczedzaj sie:*
I zazdroszcze tego ze moglas juz posluchac serduszka malenstwa.

No to uwazaj na siebie kochana i oszczedzaj sie:*
I zazdroszcze tego ze moglas juz posluchac serduszka malenstwa.
Kochana zobaczysz ze prędko się doczekasz malucha :* Córa jak zobaczyla zdjecie z wczoraj to stwierdzila że w koncu zaczyna człowieka przypominac :-D ale taka szczesliwa sie w fasolke wpatrywala :-) a ja sie oszczedzam. Po zakupy bedzie chodzil M, ja w domu leżę tyle co do kibla wstaję i do uszylowania mlodej do szkoły. I na kilka minutek na balkon wstane zeby się dotlenić. A tak to mnie tylko miesnie w podbrzuszu bolą. Cos czuje ze to macica ktora sie powieksza. A oto moj brzuszek z dzisiaj. 8+0.
1512655536-c2bbaa56cfa07a0c-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Po pół roku przerwy wracamy do starań. To 1cs po przerwie. W grudniu testuję, dziś 24 dc, z ilu to nie wiem, bo to 1 cykl po 6 mcach tabsow

Powodzenia w staraniach[/QUOTE]

reklama
Kochana zobaczysz ze prędko się doczekasz malucha :* Córa jak zobaczyla zdjecie z wczoraj to stwierdzila że w koncu zaczyna człowieka przypominac :-D ale taka szczesliwa sie w fasolke wpatrywala :-) a ja sie oszczedzam. Po zakupy bedzie chodzil M, ja w domu leżę tyle co do kibla wstaję i do uszylowania mlodej do szkoły. I na kilka minutek na balkon wstane zeby się dotlenić. A tak to mnie tylko miesnie w podbrzuszu bolą. Cos czuje ze to macica ktora sie powieksza. A oto moj brzuszek z dzisiaj. 8+0.
1512655536-c2bbaa56cfa07a0c-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
No brzuszek z dnia na dzien bedzie wiekszy wiec fajnie robic co jakis czas foty bo to fajna pamiatka:) A reszte rodzinki juz poinformowaliscie?

Do góry