reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Brzuch boli na@ i czuję tam tak mokro i ciepło jakby zaraz miał przyjść okres. Pokazałam test mojemu i on zareagował tak jak ja, niby się cieszy ale mówił, kurde żeby nie było tak jak ostatnio :(
Spokojnie bez stresu...
U mnie 3 dzień plamienia brunatnego jutro ma być @ a mnie nic nie boli kompletnie. Czekam do jutra jak dalej nie będzie normalnej @ to robie kolejny test.

Brzuch boli na@ i czuję tam tak mokro i ciepło jakby zaraz miał przyjść okres. Pokazałam test mojemu i on zareagował tak jak ja, niby się cieszy ale mówił, kurde żeby nie było tak jak ostatnio :(

Rozumiem twój stres i i twoje obawy ale tym razem na pewno będzie dobrze! Będzie zdrowe dzidzi w zdrowym ciele ;) także ten... sylwester bez alkoholu ale lipa ;)

1511966467-1ddfcd3a6e0f57ee-aaaaaa.jpeg
a oto Moj rodzynek 5t3d termin29.11 tak długo na to czekaliśmy

Śliczności :)

reklama
Do góry