reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie przy poniedziałku . Ciało kobiety jest wielka zagadka . 32 lata i zawsze @ jak w zegarku a w tym cyklu 6 dni opoźnienia . Dzis sie zaczęło wiec nadzieji juz żadnej . Nowy cykl nowe starania i tysiące pytań w głowie co mi do cholery jest .
Miłego dnia kochane .

Witajcie dziewczyny. Pisałam tu kiedyś na początku starań, po chwili zniknęłam i wracam. Jednak chyba potrzebuje wsparcia... to już 9 cykl.. 9 razy przepełniona wielką nadzieją tuż przed pojawieniem się tylko jednej kreski na dziesiątkach już testów... Smutno tak...Mogę dołączyć?
U mnie 6cs .
W tym mcu jak tylko owulacja wyjdzie na testach lecę do ginekologa niech mi pomoże jakoś. Widocznie sami nie dajemy rady . A wszystko z nami jest w jak najlepszym porządku .

U mnie 6cs .
W tym mcu jak tylko owulacja wyjdzie na testach lecę do ginekologa niech mi pomoże jakoś. Widocznie sami nie dajemy rady . A wszystko z nami jest w jak najlepszym porządku .
No właśnie ja mam tak samo, że wszystko w porządku powinno być... mam już syna, 8 letniego, mój narzeczony jest zdrowy, młody i bez nałogów... być może mam jakieś zaburzenia przed nadwagę... muszę w końcu udać się po pomoc

No właśnie ja mam tak samo, że wszystko w porządku powinno być... mam już syna, 8 letniego, mój narzeczony jest zdrowy, młody i bez nałogów... być może mam jakieś zaburzenia przed nadwagę... muszę w końcu udać się po pomoc

U nas to samo . Mam 12 letniego syna .
Mój maz nie pije w ogóle alkoholu , duzo ćwiczy , zero papierosów , ja to samo . Pije tylko do okazji . Od roku bierzemy witaminy .
Nadwaga myśle nie ma jakiegoś większego znaczenia , mam sąsiadkę ktora wazy na pewno ponad 100 kg a rodzi dziecko jedno po drugim .
Nie wiem gdzie tu sprawiedliwość . Badania nasienia tez robiliśmy . Ponoć wyszły jak u przeciętnego Polaka .
Nie stosowałam jeszcze oleju z wiesiołka i czytałam ostatnio o jakimś żelu dopochwowym do użycia podczas starań .
Dziewczyny czy Wy cos w tych tematach sie orientujcie ?
Ja od roku biore kwas foliowy , omegę i zestaw witamin .

U nas to samo . Mam 12 letniego syna .
Mój maz nie pije w ogóle alkoholu , duzo ćwiczy , zero papierosów , ja to samo . Pije tylko do okazji . Od roku bierzemy witaminy .
Nadwaga myśle nie ma jakiegoś większego znaczenia , mam sąsiadkę ktora wazy na pewno ponad 100 kg a rodzi dziecko jedno po drugim .
Nie wiem gdzie tu sprawiedliwość . Badania nasienia tez robiliśmy . Ponoć wyszły jak u przeciętnego Polaka .
Nie stosowałam jeszcze oleju z wiesiołka i czytałam ostatnio o jakimś żelu dopochwowym do użycia podczas starań .
Dziewczyny czy Wy cos w tych tematach sie orientujcie ?
Ja od roku biore kwas foliowy , omegę i zestaw witamin .
A cykle? Masz regularne?

Witam.
Dzis 18dc. Nie doszukuje sie zadnych objawow za i przeciw bo powiedzialam ze nie bede sie nakrecac i o dziwo mi wychodzi:)
Maz w pracy a synek dzis w domu bo zaczol mi kaszlec i wole go wykurowac teraz niz by mialo go rozlozyc bardziej.
Dziewczyny dzis robie na obiadek skrzydelka w piecu ale zawsze nie wyjda mi takie jak bym chciala. Co wy robicie by byly chrupiace ale nie zbyt przypieczone?
Ja wlasnie wczoraj wyszukalam jakis przepis na skrzydelka i wyszly pyszne, najpierw gotujesz 15 min w rosolku potem jak ostygna obtaczasz w bulce tartej pomieszana z maka i wkladasz na patelnie, dosyc duzo tluszczu i pieczesz az sie zrumienia mysle ze okolo 5-8 min . Pyszotka ;)

reklama
Do góry