Dagaa11
Fanka BB :)
Mozecie przestac trzymac kciuki, @ przyszla rano ze zdwojona sila
@Jotka_Szczotka zaktualicuj mi tam: data kolejnej @ 28.12 2 cs
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 6cs .Witajcie dziewczyny. Pisałam tu kiedyś na początku starań, po chwili zniknęłam i wracam. Jednak chyba potrzebuje wsparcia... to już 9 cykl.. 9 razy przepełniona wielką nadzieją tuż przed pojawieniem się tylko jednej kreski na dziesiątkach już testów... Smutno tak...Mogę dołączyć?
Trzymam za ten nowyMozecie przestac trzymac kciuki, @ przyszla rano ze zdwojona sila@Jotka_Szczotka zaktualicuj mi tam: data kolejnej @ 28.12 2 cs
No właśnie ja mam tak samo, że wszystko w porządku powinno być... mam już syna, 8 letniego, mój narzeczony jest zdrowy, młody i bez nałogów... być może mam jakieś zaburzenia przed nadwagę... muszę w końcu udać się po pomocU mnie 6cs .
W tym mcu jak tylko owulacja wyjdzie na testach lecę do ginekologa niech mi pomoże jakoś. Widocznie sami nie dajemy rady . A wszystko z nami jest w jak najlepszym porządku .
No właśnie ja mam tak samo, że wszystko w porządku powinno być... mam już syna, 8 letniego, mój narzeczony jest zdrowy, młody i bez nałogów... być może mam jakieś zaburzenia przed nadwagę... muszę w końcu udać się po pomoc
A cykle? Masz regularne?U nas to samo . Mam 12 letniego syna .
Mój maz nie pije w ogóle alkoholu , duzo ćwiczy , zero papierosów , ja to samo . Pije tylko do okazji . Od roku bierzemy witaminy .
Nadwaga myśle nie ma jakiegoś większego znaczenia , mam sąsiadkę ktora wazy na pewno ponad 100 kg a rodzi dziecko jedno po drugim .
Nie wiem gdzie tu sprawiedliwość . Badania nasienia tez robiliśmy . Ponoć wyszły jak u przeciętnego Polaka .
Nie stosowałam jeszcze oleju z wiesiołka i czytałam ostatnio o jakimś żelu dopochwowym do użycia podczas starań .
Dziewczyny czy Wy cos w tych tematach sie orientujcie ?
Ja od roku biore kwas foliowy , omegę i zestaw witamin .
Ja wlasnie wczoraj wyszukalam jakis przepis na skrzydelka i wyszly pyszne, najpierw gotujesz 15 min w rosolku potem jak ostygna obtaczasz w bulce tartej pomieszana z maka i wkladasz na patelnie, dosyc duzo tluszczu i pieczesz az sie zrumienia mysle ze okolo 5-8 min . PyszotkaWitam.
Dzis 18dc. Nie doszukuje sie zadnych objawow za i przeciw bo powiedzialam ze nie bede sie nakrecac i o dziwo mi wychodzi
Maz w pracy a synek dzis w domu bo zaczol mi kaszlec i wole go wykurowac teraz niz by mialo go rozlozyc bardziej.
Dziewczyny dzis robie na obiadek skrzydelka w piecu ale zawsze nie wyjda mi takie jak bym chciala. Co wy robicie by byly chrupiace ale nie zbyt przypieczone?
Do tej pory miałam jak z zegarkiem w ręku co 28 dni . W tym mcu spóźnił sie 6 dni . Juz byłam pewna , ze sie udało . Wszustko na to wskazywało . Wynik bety w sobotę 2,10 a dzis rano plamienie jak na początku @A cykle? Masz regularne?