marta_usssek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz po . Teraz czekam na wyniki . Napisze oczywiscie staraczki moje kochane . @Dagaa11 Ty masz czesto nawracające zapalenia pęcherza ? Ja miałam rok przerwy i teraz średnio co 2 mce sie odzywastrasznie to męczące i zastanawiam sie czy to tez nie ma wpływu na układ rozrodczy
![]()
Powiedziała mi , ze nawet do 4 godzinA kiedy będziesz miała wyniki?
Tak, od kilku miesiecy mam spokoj bo wzięciu serii biseptolu. Predzej mialam srwdnio co dwa miesiace. Furagina nie dzialala.Juz po . Teraz czekam na wyniki . Napisze oczywiscie staraczki moje kochane . @Dagaa11 Ty masz czesto nawracające zapalenia pęcherza ? Ja miałam rok przerwy i teraz średnio co 2 mce sie odzywastrasznie to męczące i zastanawiam sie czy to tez nie ma wpływu na układ rozrodczy
![]()
Po żebrach to ja wolałam jak mnie kopał Krzyś, gorzej było jak trafił w pęcherz [emoji23] I gacie mokre [emoji23]
...marzenia mają wielką moc...
To czekamy razem z tobą niecierpliwiePowiedziała mi , ze nawet do 4 godzin![]()
Póki nie trafiłam na ta grupę myślałam , ze cos ze mną nie tak ze tak sie nakręcam . Czasem nie było dnia w mcu żebym nie myślała czy juz jest odpowiedni moment lub czy moze sie udało . Łatwo wszystkim mowić dookoła wyluzuj , nie myśl . A to sie nie da . Próbowałam sobie nie raz czymś zajmować głowę . Nawet było tak ze jak zaczynałam myślec o dzidzi ciąży itd to na głos mówiłam sobie przestań , koniec , nie myśl . Jak wariatka jakaś . Tysiące syndromów ciąży przed okresem . A to dopiero nasz 6 cs.Teraz ja się wkręcam... próbuję dzisiaj sprzątać i od rana nie udało mi się salonu ogarnąć... 5 min sprzątania i 10 odpoczynku - brakuje mi tchu i kręci mi się w głowie... Z Emilką tak miałam pierwsze tygodnie - cokolwiek robiłam to na raty bo nie mogłam tchu złapać :/
Proszę o postawienie mnie do pionu bo za chiny nie uda mi się tego posprzątać![]()