reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widzę ze lubisz dłubać jak ja
1511616211-03450310a4fc0a1c-aaaaaa.jpeg

...marzenia mają wielką moc...
Pierwszy raz robilam =) dopiero sie uczę=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@O,Hara przez 11lat mowiono mi ze am rozmiekanie chrzastki stawowej rehabiliracja za rahabilitacja zero efektów... az jeden madry zrobil mi MR i okazalo sie ze nie tak rozmiekanie chrzatki jak przerost blony maziowej mi doskwiera.

Ale to co piszesz ze boli Cie przy zwyklym chodzeniu to stawialabym na lakotke. Masz uczucie niestabilnosci kolana czy tylko ten bol.

qb3cj44j6cg72hqh.png

@O,Hara przez 11lat mowiono mi ze am rozmiekanie chrzastki stawowej rehabiliracja za rahabilitacja zero efektów... az jeden madry zrobil mi MR i okazalo sie ze nie tak rozmiekanie chrzatki jak przerost blony maziowej mi doskwiera.

Ale to co piszesz ze boli Cie przy zwyklym chodzeniu to stawialabym na lakotke. Masz uczucie niestabilnosci kolana czy tylko ten bol.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Tez mam przerost chrzastki a do tego moje kolana cierpią przy bieganiu po gorach[emoji26] ostatnio odpukac jest ok ale jak cos to podobno zastrzyk z kwasu hialuronowego dziala cuda...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu juz czekam na pobranie :( nie wiem czemu tak mocno to przeżywam w tym mcu . Nigdy nie miałam opóźnień wiec to jest dla mnie największa zagadka choć dzis jak mocno siusialam bo mnie ten pęcherz tak co 5 min zmusza do siusiania to na końcu wyleciało mi troche zabarwionego na różowo śluzu :(
Zwariuje zaraz tutaj . Jak zwykle nikomu sie nie spieszy ...

qb3cj44j6cg72hqh.png

Boli mnie tylko przy chodzeniu, co dziwne jak siedzę to mogę je zginąć na wszystkie strony i nie boli. Boli przy schodzeniu po schodach i normalnym chodzeniu. Jak dotykam trochę po wewnętrznej stronie to mam takie wrażenie jakbym się uderzyła i jakby siniak był. Ale nie ma ani siniaka, ani się nie uderzyłam. Mam nadzieje, ze mi to przejdzie do poniedziałku [emoji849]

Jezu juz czekam na pobranie :( nie wiem czemu tak mocno to przeżywam w tym mcu . Nigdy nie miałam opóźnień wiec to jest dla mnie największa zagadka choć dzis jak mocno siusialam bo mnie ten pęcherz tak co 5 min zmusza do siusiania to na końcu wyleciało mi troche zabarwionego na różowo śluzu :(
Zwariuje zaraz tutaj . Jak zwykle nikomu sie nie spieszy ...

A bierzesz coś na ten pęcherz? Siki Są normalne czy z krwią? Śmierdzą? :)

Tez mam przerost chrzastki a do tego moje kolana cierpią przy bieganiu po gorach[emoji26] ostatnio odpukac jest ok ale jak cos to podobno zastrzyk z kwasu hialuronowego dziala cuda...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co u mnie dziala cuda. Chrzastka rekina. Biore suplement przez 3miesiace robie miesiac przerwy i od nowa. Zero bolu.

Bede musiala na czas ciazy zrezygnowac z tej terapii.. =(

qb3cj44j6cg72hqh.png

Siki normalne . Nie bardzo śmierdzą . Biore urosept i żurawinę . Wzięłabym furaginum bo zawsze wtedy mi przechodziło ale boje sie , ze moze jednak jest fasolka .
Dopoki nie masz pewnosci czy jestes w ciazy to lepiej furaginy nie stosuj. Ten rozowy sluz moze tez wynikac z tego pecherza. Ja czesto przy ostrym zapaleniu sikam krwia i wtwdy juz bez antybiotyku nie daje rady... trzymam kciuki za pozytywna bete :*

reklama
Do góry