reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie. Moim zdaniem nie masz się czym martwić, wszystko jest Ok! Nie jestem lekarzem ale z doświadczenia wiem, ze nie warto się przejmować lekkimi odchyleniami od normy i nie interpretować samemu wyników a już na pewno nie z pomocą internetu :) idź na spokojnie do lekarza w poniedziałek a póki co niczym się nie przejmuj, bo na pewno wszystko jest Ok! :)
Ale tego białka mam ponad 50 mg. Norma do 15 :( tylko to białko mnie martwi wlasnie .

reklama
Wypłacz się staremu, osmarkaj mu ramie i Ci się zrobi lepiej ;)
Juz to zrobiłam :) ja nie wiem skąd on bierze tyle pozytywnej energii . Co prawda jak zobaczył wynik to zapierał sie ze to pewnie błąd jakis :D ( bo jeszcze rano zachwycał sie moimi dużymi cycorami ) ale zaraz mu szybko przechodzi . Powiedział ,ze to dopiero 6cs i na pewno zaraz sie uda .

Juz to zrobiłam :) ja nie wiem skąd on bierze tyle pozytywnej energii . Co prawda jak zobaczył wynik to zapierał sie ze to pewnie błąd jakis :D ( bo jeszcze rano zachwycał sie moimi dużymi cycorami ) ale zaraz mu szybko przechodzi . Powiedział ,ze to dopiero 6cs i na pewno zaraz sie uda .

Dobrze gada! Wszystkie jesteśmy w gorącej wodzie kapane i chciałybyśmy szybko, już! A tu trzeba niestety uzbroić się w cierpliwosc :) No czekamy! Wspieramy się na wzajem i co nam innego zostaje? ;) najbardziej mnie nieraz wkurza ten brak kontroli :)

Dobrze gada! Wszystkie jesteśmy w gorącej wodzie kapane i chciałybyśmy szybko, już! A tu trzeba niestety uzbroić się w cierpliwosc :) No czekamy! Wspieramy się na wzajem i co nam innego zostaje? ;) najbardziej mnie nieraz wkurza ten brak kontroli :)
A moze by tak całkiem odpuścić starania ? Tzn tulić sie tylko wtedy kiedy chcemy ?

reklama
Do góry