Jotka_
Fanka BB :)
Mam nadzieje ze za miesiac to juz potrzebne nie bedzie!!!! =}
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ze za miesiac to juz potrzebne nie bedzie!!!! =}
Współczuję[emoji26]Witam sobotnio22dc objawów brak, samopoczucie kiepskie. M wysłałam na zakupy i co chwilę telefon bo on nie wie co ,gdzie i jakie ma kupić. Dalej jestem opuchnięta w nocy budziłam się z bólem po wyrwaniu zęba, boję się że zrobi mi się suchy zębodół..
W internetach podaja różnie, ale ja robie okolo 8-10dnia cuklu. Przed dniami plodnimi, zeby wiedzieć jak poziom wyglada przed termindm starań. Zeby sie wyluzowac ta wiadomością, zwlaszcze ze u mnie prl jest skutkiem nadmiernego stresu
![]()
Kurcze szkodaale ten grudniowy to bedzie ten!!! :*
Nie dobrze. Ale tak jak u @Beenka mozliwe, ze Twoj szczesliwy cykl wlasnie sie zaczął.
A ja witam sie w 31 dc. Jestem juz po inspekcji w toalecie i stwierdzam ze: plamień, mikro-plamień oraz nano-plamień nie stwierdzono. Wieczorem już mnie tak sutki napierdzielały, że myślałam, że obudze się zalana, a tu najwidoczniej małpisko chce mnie wziąć z zaskoczenia
Uprzedzając pytania- nie zrobię dzisiaj testu, gdyż ponieważ wczoraj córka miała urodziny, dzisiaj przychodzą goście, także.muszę być w miarę nornalnym stanie psychicznym, co byłoby ciężkie do zrealizowania po kolnym negatywie![]()
To skpro tak kazal to tak musisz isc =)Ja mam skierowanie na hormonalne w tym prolaktyne i lekarz mi napisał, ze mam iść 3,
4 lub 5 tego dnia cyklu [emoji848]
To skpro tak kazal to tak musisz isc =)
Jest bardzo dużo wzmianek kiedy robic te prl. Napewno zawsze trzeba robic w podobnym dniu cyklu lib tym samym za kazdym razem bo wtedy widac problem
![]()
Bardzo możliwe. =)Może tez nie ze względu na prolaktyne, zapisał cały pakiecik także może ze względu na inne hormony trzeba to robić w takim przedziale czasu![]()