reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tak w ogóle to dziń dobry! Wstałam dopiero, bo siedziałam do 5tej w tych internetach [emoji33]
Ja się dzisiaj nigdzie nie wybieram, bol kolana mnie zatrzymuje w domu także z tych nudów pewnie was zamęcze ;)

reklama
A tak w ogóle to dziń dobry! Wstałam dopiero, bo siedziałam do 5tej w tych internetach [emoji33]
Ja się dzisiaj nigdzie nie wybieram, bol kolana mnie zatrzymuje w domu także z tych nudów pewnie was zamęcze ;)
Co masz z kolanem dokladnie. ????
Tez mam problemy straszna i dopiero teraz jak pracuje w szpitalu ortopedycznym, kolega doktor wreszcie lopatologicznie sotawil mi diagnoze po 11latach! Po 8 jak mialam okazje do niego pierwszy raz trafić. Musiałam zostac pracownikiem, aby umial mi to wytlumaczyc. Eh.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Co masz z kolanem dokladnie. ????
Tez mam problemy straszna i dopiero teraz jak pracuje w szpitalu ortopedycznym, kolega doktor wreszcie lopatologicznie sotawil mi diagnoze po 11latach! Po 8 jak mialam okazje do niego pierwszy raz trafić. Musiałam zostac pracownikiem, aby umial mi to wytlumaczyc. Eh.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No właśnie nie wiem co mam. W zeszła niedziele jak wracałam ze spaceru zaczęło mnie bolec i kurde tak już nie przestało. Byłam u fizjo to mówi, ze za dużo się nachodziłam chyba i ze nie spuchło wiec nic wielkiego się pewnie nie dzieje. Niby jak chodzę po domu to jest Ok ale kurde jak tylko idę po ulicy to zaczyna tak nakur**** ze nie mogę normalnie iść. No nic, odpoczywam wiec w ten weekend. Maści, opaski i różne cuda. Zobaczymy co będzie do poniedziałku. Jak nie urok go sraczka :) dopiero co mi się przepuklina na kręgosłupie zagoiła i już się tak cieszyłam, ze wracam do normalności a tu dupa :)
A Tobie co w kolano? :)

Wróć... miałam odpoczywać! A ja już poskladalam pranie, nastawiłam następne, zmieniłam pościel, pozmywałam, zaraz chce poodkurzać [emoji33][emoji15][emoji855] a przysieglam sobie, ze będę leżeć przed tv. Nie potrafię odpoczywać w domu chyba, musiałoby mnie kompletnie coś rozłożyć [emoji17][emoji849][emoji26]

Hej dziewczyny ;)
Znowu dawno mnie nie było :( przyznaje że ostatnio was zaniedbuje, wpierdenko mi się należy ;) ale dalej walczę z remontem kuchni i salonu i po pracy codziennie coś działamy albo jeździmy i kupujemy co tam jeszcze trzeba i jeszcze mój mały za tydzień jedzie na zimowy biwak w góry i jego też we wszystko muszę zaopatrzyć i normalnie nie mam czasu tu zaglądać.
A co tu ciekawego? Ktoś 2 kreski ujrzał????
U mnie dziś 24dc i zamierzam niedługo zatestowac;) chociaż nic nie czuję oprócz cholernego przeziębienia które mnie wczoraj dopadło :( ale cieszę się z tego remontu bo pierwszy raz od kilku miesięcy w okresie po owulce do małpy nie myślę jak zawsze obsesyjnie ciąża ciąża ciąża tylko mój głupi łeb czym innym zajęty i jakoś tak odpoczęłam i wyluzowałam w tym miesiącu i co ma być to będzie ;)
Miłej soboty, ja zaraz znowu na zakupy ;)

Hej dziewczyny ;)
Znowu dawno mnie nie było :( przyznaje że ostatnio was zaniedbuje, wpierdenko mi się należy ;) ale dalej walczę z remontem kuchni i salonu i po pracy codziennie coś działamy albo jeździmy i kupujemy co tam jeszcze trzeba i jeszcze mój mały za tydzień jedzie na zimowy biwak w góry i jego też we wszystko muszę zaopatrzyć i normalnie nie mam czasu tu zaglądać.
A co tu ciekawego? Ktoś 2 kreski ujrzał????
U mnie dziś 24dc i zamierzam niedługo zatestowac;) chociaż nic nie czuję oprócz cholernego przeziębienia które mnie wczoraj dopadło :( ale cieszę się z tego remontu bo pierwszy raz od kilku miesięcy w okresie po owulce do małpy nie myślę jak zawsze obsesyjnie ciąża ciąża ciąża tylko mój głupi łeb czym innym zajęty i jakoś tak odpoczęłam i wyluzowałam w tym miesiącu i co ma być to będzie ;)
Miłej soboty, ja zaraz znowu na zakupy ;)

No to trzymam kciuki za te testowanie, daj znać! :)

reklama

Ja mam 26-28 dni także jesteśmy zsynchronizowane w tym cyklu, zobaczymy co dalej :) albo będą przecudne święta albo ch** bombki strzeli i choinki nie będzie ;) u siebie obstawiam to drugie a za Ciebie trzymam kciuki ;)
Rozumiem, ze masz już dzieci? O które się starasz? :)

Do góry