Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co masz z kolanem dokladnie. ????A tak w ogóle to dziń dobry! Wstałam dopiero, bo siedziałam do 5tej w tych internetach [emoji33]
Ja się dzisiaj nigdzie nie wybieram, bol kolana mnie zatrzymuje w domu także z tych nudów pewnie was zamęcze![]()
Co masz z kolanem dokladnie. ????
Tez mam problemy straszna i dopiero teraz jak pracuje w szpitalu ortopedycznym, kolega doktor wreszcie lopatologicznie sotawil mi diagnoze po 11latach! Po 8 jak mialam okazje do niego pierwszy raz trafić. Musiałam zostac pracownikiem, aby umial mi to wytlumaczyc. Eh.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Hej dziewczyny, zaczynam 2 cs dziś 3 dcma któraś z Was zbliżony dzień cyklu, miło mi będzie mieć kogoś do towarzystwa w podobnym cyklowo czasie
miłej soboty
![]()
Hej dziewczyny
Znowu dawno mnie nie byłoprzyznaje że ostatnio was zaniedbuje, wpierdenko mi się należy
ale dalej walczę z remontem kuchni i salonu i po pracy codziennie coś działamy albo jeździmy i kupujemy co tam jeszcze trzeba i jeszcze mój mały za tydzień jedzie na zimowy biwak w góry i jego też we wszystko muszę zaopatrzyć i normalnie nie mam czasu tu zaglądać.
A co tu ciekawego? Ktoś 2 kreski ujrzał????
U mnie dziś 24dc i zamierzam niedługo zatestowacchociaż nic nie czuję oprócz cholernego przeziębienia które mnie wczoraj dopadło
ale cieszę się z tego remontu bo pierwszy raz od kilku miesięcy w okresie po owulce do małpy nie myślę jak zawsze obsesyjnie ciąża ciąża ciąża tylko mój głupi łeb czym innym zajęty i jakoś tak odpoczęłam i wyluzowałam w tym miesiącu i co ma być to będzie
Miłej soboty, ja zaraz znowu na zakupy![]()
Ja mam, ja mam! 3dc!a jak długie masz cykle?
po porodzie cykle mam 25-33, a Ty?