reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u Ciebie jak ?
Ja wczoraj weszłam do klientki mojej a ona do mnie " Marta Ty w ciąży jesteś " ... zmroziło mnie .
Naprawdę dziwnie sie czuje . Juz nawet czytałam o ciąży urojonej , bo ponoć wtedy sie nie ma okresu itd . Boszszszeeee .... :(
@Jotka_Szczotka jak to u Ciebie z tymi testami było ?
W dzien spodziewanej @ zrobilam test, boel vizira ulazala sie mym ocza, ale nap.... mnie brzuch na dole okropnie. Ale wkoncu z zalu i z bolu poszl spac okolo 17tej. Rano wstalam i wszystko odeszlo, jesnak @ nadal nie bylo.. pol roku wczesniej spoznila mi sie 2 tyg wiec myslalam ze teraz poprostu za bardzo chcialam (po za tym problemy z ta cholerna prolaktyna juz wtedy mialam) i sie spoznia poprostu ,bo tak.. ale po tyg. Spoznienia cjlopak przyszedl po pracy z testem i kazal mi powtórzyć. Nie chcialam ale w koncu zrobbilam i oku ukazala sie ledwie widoczna kreseczka druga =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Jestem obecna ciągle przy was trzyma kciuki za wasze wymazone dzieciaczki dziś byłam na wizycie było ciałko żółte A tam tak malutka czarna plamka A w niej biały punkcik bardzo wczesna ciąża w środę kolejną wizyta może będzie wyraźnie widać. Do gina muszę raz w tygodniu chodzić jestem,,pilny przypadek"

uwo9yx8dax5wct20.png
Pilny przypadku =) salym serduchem Wam kibicuje=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

Dziękuję jestem widocznie wyjadkowa od początku ciazy luteine biorę na podtrzymanie 2 razy dziennie po 1 zlecił kupę badań ale książeczkę już mam szkoda że dziś się nie opłacało zdjęcia usg zrobić

uwo9yx8dax5wct20.png
Jeszcze sie nagapisz na to swoje różowe bobo=)

Kurde jak wariatka nawet to piszac mam lzy w oczach. ... tak sie cieszę.... [emoji96] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji188]

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry