reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A u Ciebie jak ?
Ja wczoraj weszłam do klientki mojej a ona do mnie " Marta Ty w ciąży jesteś " ... zmroziło mnie .
Naprawdę dziwnie sie czuje . Juz nawet czytałam o ciąży urojonej , bo ponoć wtedy sie nie ma okresu itd . Boszszszeeee .... :(
@Jotka_Szczotka jak to u Ciebie z tymi testami było ?
Ja robilam wczoraj, w 29 dc 10 dpo. I nic. Dzisiaj @ dalej nie ma, powinna byc jutro, ale objawow brak. Jak nie orzyjdzie to jeszcze w niedziele powtorze. Jezzcze sobie wmawiam, ze przeciez owu mialam pozno, bo w 19dc i moze dlatego wczoraj jeszcze nic nie wyszlo...

Ja robilam wczoraj, w 29 dc 10 dpo. I nic. Dzisiaj @ dalej nie ma, powinna byc jutro, ale objawow brak. Jak nie orzyjdzie to jeszcze w niedziele powtorze. Jezzcze sobie wmawiam, ze przeciez owu mialam pozno, bo w 19dc i moze dlatego wczoraj jeszcze nic nie wyszlo...
Ja wlasnie tez robiłam te super czule . I tylko to mnie myli ... bo nawet cienia cienia nie było .

Ja wlasnie tez robiłam te super czule . I tylko to mnie myli ... bo nawet cienia cienia nie było .
Ponoc te super czule pozniej wykrywaja ciaze niz te o czulosci 25. Wielokrotnie z taką opinią się spotkałam

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
A gdzie się podziała zaczarowana Kicia? Co tam u Ciebie?:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem obecna ciągle przy was trzyma kciuki za wasze wymazone dzieciaczki dziś byłam na wizycie było ciałko żółte A tam tak malutka czarna plamka A w niej biały punkcik bardzo wczesna ciąża w środę kolejną wizyta może będzie wyraźnie widać. Do gina muszę raz w tygodniu chodzić jestem,,pilny przypadek"

uwo9yx8dax5wct20.png

Do góry