k_e
Fanka BB :)
U mnie żadnych objawów póki co,ani na @ ani na ciążę. Cóż...ale u mnie jeszcze za wcześnie żeby mówić o czymkolwiekBoże oby sie te moje objawy i przeczucie spełniły . A u Ciebie @k_e jak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie żadnych objawów póki co,ani na @ ani na ciążę. Cóż...ale u mnie jeszcze za wcześnie żeby mówić o czymkolwiekBoże oby sie te moje objawy i przeczucie spełniły . A u Ciebie @k_e jak ?
No jakos mnie tak naszlo na zwatpienie właśnie. Bo tak sie wzruszam waszymi historiami, ze tak dlugo czekacie... i jakis mnie strach oblesial, ze problem znaleziony, jest leczony z ppzadanym skutkiem ale jezeli to nie jedyny problem??????????????????Oho! Nawet Jotka ma czasami chwile zwątpienia!zaraz Cię tutaj weźmiemy w obroty! Młoda, zdrowa dupa jesteś! Najwyżej jak nie w grudniu to będzie w styczniu, wielkie mi halo
wiesz jaki masz problem a wyglada na to, ze go rozwiązałas także co ma nie być?! Będzie bobo, ze hoho! Albo machniesz ze dwa za jednym zamachem i dopiero będą jaja [emoji6][emoji6]
Ten mętlik w głowie jest najgorszy. I mieszane uczucia- a moze sie udalo, a moze jednak nie? Masakra...U mnie żadnych objawów póki co,ani na @ ani na ciążę. Cóż...ale u mnie jeszcze za wcześnie żeby mówić o czymkolwiekMuszę czekać i zobaczymy co będzie bo przeczucie to mam mieszane,ale raczej tak na nie
No jakos mnie tak naszlo na zwatpienie właśnie. Bo tak sie wzruszam waszymi historiami, ze tak dlugo czekacie... i jakis mnie strach oblesial, ze problem znaleziony, jest leczony z ppzadanym skutkiem ale jezeli to nie jedyny problem??????????????????
Kurde. Naszlo mnie ze chcialabym sprobowac juz teraz. Natychmiast. Ale szybko mi przeszlo bo siedze na kiblu z synem na kolanach i on dosypia. =D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Zdretwiala mi mocno noga
![]()
Niby masz racje ale nogi nie czuje.. syprostowalam to mi sie zzsuwa teraz glut #DJak byś siedziała na tapczanie i by ci zdrętwiała noga i zachciało by ci się siku? Albo kupę?tak to przynajmniej masz jeden problem z głowy [emoji23]
Niby masz racje ale nogi nie czuje.. syprostowalam to mi sie zzsuwa teraz glut #D
![]()
Wlasnie wydajemi ssie ze juz zasnal na noc bo tak sapie =D za 15minut maz powinien wrocic to mnie uratujeMiejmy nadzieje, ze nie będzie spał już do rana![]()