reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie zawsze to był standard. Za to teraz co chwilę zaparcia i wzdęcia :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Polecam błonnik do picia z rana na czczo, mi zawsze pomaga rewelacyjnie na takie dolegliwości :)

reklama
Mi się przed zabiegiem pytali, czy chcę jeszcze miec dzieci i wypalili mi tyle ile wystarczylo zecy sie cholerstwa pozbyć i żeby miec dzieci :-) na wypisie im zapowiedzialam że najpóżniej w przyszłym roku wracam do nich rodzić :-)
Moj lekarz wiedzial ze staram sie o dziecko i to on robil mi zabieg bo pracuje takze w szpitalu.teraz cytologie mam na styczen.jedyne co mnie martwi ze moja szyjka jest krotsza jak to lekarz powiedzial :/
f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Mi test wczoraj negatywny wyszedł :)
A dziś mam biegunkę.
Więc po prostu razem z @ chyba wirusa złapałam :)
Mój Damian się w internatach oczytal i napalił się na aktualny cykl [emoji14]
Zero piwa bo osłabia plemniki, seks co drugi dzień jak tylko mi się @ skończy. Testy mi wczoraj zamówił owulacyjne i ciążowe (TAK FACET ZAMÓWIŁ [emoji23]).
Nie poznaje własnego faceta [emoji23]

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Hoho to skarb a nie facet:)
Mnie moj teraz zaskoczyl bo wczoraj z wielkim fochem poszedl spac bo sexu nie bylo a dzis jest w pracy. No i gotuje sobie obiadek a ktos mnie od tylu przytula i przyjechal moj mezowski na tak zwaby szybki numerek:p Na odchodne ino powiedzial ze musi synka do konca wyprodukowac hahaha. Juz mi zlosc na niego przeszla:)

Ja mam szyjkę skróconą przez zabieg właśnie, niby elektrycznie wypalone fragmenty tej zlej tkanki ale wirus hpv w organiźmie cały czas przecież jest tylko moze byc nieaktywny. Ale nic no cytologie mialam w sierpniu drugą po zabiegu i wyszla piekna 1 grupa wiec poki co jest ok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja mam szyjkę skróconą przez zabieg właśnie, niby elektrycznie wypalone fragmenty tej zlej tkanki ale wirus hpv w organiźmie cały czas przecież jest tylko moze byc nieaktywny. Ale nic no cytologie mialam w sierpniu drugą po zabiegu i wyszla piekna 1 grupa wiec poki co jest ok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Kochana i zycze by juz bylo caly czas dobrze,bys nie musiala sie martwic kolejnymi cytologiami:*
A tak wogole jak sie czujesz?

Kochana i zycze by juz bylo caly czas dobrze,bys nie musiala sie martwic kolejnymi cytologiami:*
A tak wogole jak sie czujesz?
:* nie martwię się dopóki cytologię mam dobrą. Najwyżej jeśli wyjdzie zła to znowu mi tam coś wypalą jak będzie trzeba.
A czuję się zajebiscie. Zero mdłości i wymiotów, cyce ak donice i bolą coraz mocniej, i sporadyczne bóle podbrzusza i nieposkromiony apetyt. No i zgaga - identycznie jak przy pierwszej ciąży. I senność. Czasami to bym mogla caly dzien przespać. Siku wstaje w nocy co chwilę i to chyba przez to wstawanie śpię w dzien. W nocy nie mogę sobie dlugo znaleźć wygodnej pozycji do spania :-D ale to niiiic. Wroce do spania na brzuchu w lipcu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

:* nie martwię się dopóki cytologię mam dobrą. Najwyżej jeśli wyjdzie zła to znowu mi tam coś wypalą jak będzie trzeba.
A czuję się zajebiscie. Zero mdłości i wymiotów, cyce ak donice i bolą coraz mocniej, i sporadyczne bóle podbrzusza i nieposkromiony apetyt. No i zgaga - identycznie jak przy pierwszej ciąży. I senność. Czasami to bym mogla caly dzien przespać. Siku wstaje w nocy co chwilę i to chyba przez to wstawanie śpię w dzien. W nocy nie mogę sobie dlugo znaleźć wygodnej pozycji do spania :-D ale to niiiic. Wroce do spania na brzuchu w lipcu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
To chyba Twoj chlop z tych Twoich cycow jak donice zadowolony;)

reklama
Do góry