O'Hara
Fanka BB :)
U mnie zawsze to był standard. Za to teraz co chwilę zaparcia i wzdęcia
![]()
![]()
Polecam błonnik do picia z rana na czczo, mi zawsze pomaga rewelacyjnie na takie dolegliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie zawsze to był standard. Za to teraz co chwilę zaparcia i wzdęcia
![]()
![]()
Mi się przed zabiegiem pytali, czy chcę jeszcze miec dzieci i wypalili mi tyle ile wystarczylo zecy sie cholerstwa pozbyć i żeby miec dzieci :-) na wypisie im zapowiedzialam że najpóżniej w przyszłym roku wracam do nich rodzić :-)
Moj lekarz wiedzial ze staram sie o dziecko i to on robil mi zabieg bo pracuje takze w szpitalu.teraz cytologie mam na styczen.jedyne co mnie martwi ze moja szyjka jest krotsza jak to lekarz powiedzial :/
![]()
![]()
Heh tez tak ma. A raczej moja 2 to wodnisty tematDziewczyny, tez macie rewolucje w jelitach i oddajecie dwójeczkę częściej niż normalnie przy @? Czy to tylko ja jestem taka dziwna? [emoji23]
Hoho to skarb a nie facetMi test wczoraj negatywny wyszedł
A dziś mam biegunkę.
Więc po prostu razem z @ chyba wirusa złapałam
Mój Damian się w internatach oczytal i napalił się na aktualny cykl [emoji14]
Zero piwa bo osłabia plemniki, seks co drugi dzień jak tylko mi się @ skończy. Testy mi wczoraj zamówił owulacyjne i ciążowe (TAK FACET ZAMÓWIŁ [emoji23]).
Nie poznaje własnego faceta [emoji23]
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Kochana i zycze by juz bylo caly czas dobrze,bys nie musiala sie martwic kolejnymi cytologiami:*Ja mam szyjkę skróconą przez zabieg właśnie, niby elektrycznie wypalone fragmenty tej zlej tkanki ale wirus hpv w organiźmie cały czas przecież jest tylko moze byc nieaktywny. Ale nic no cytologie mialam w sierpniu drugą po zabiegu i wyszla piekna 1 grupa wiec poki co jest ok.
![]()
![]()
:* nie martwię się dopóki cytologię mam dobrą. Najwyżej jeśli wyjdzie zła to znowu mi tam coś wypalą jak będzie trzeba.Kochana i zycze by juz bylo caly czas dobrze,bys nie musiala sie martwic kolejnymi cytologiami:*
A tak wogole jak sie czujesz?
Ja to nazywam Okres Kupą Haa...Heh tez tak ma. A raczej moja 2 to wodnisty temat![]()
To chyba Twoj chlop z tych Twoich cycow jak donice zadowolony:* nie martwię się dopóki cytologię mam dobrą. Najwyżej jeśli wyjdzie zła to znowu mi tam coś wypalą jak będzie trzeba.
A czuję się zajebiscie. Zero mdłości i wymiotów, cyce ak donice i bolą coraz mocniej, i sporadyczne bóle podbrzusza i nieposkromiony apetyt. No i zgaga - identycznie jak przy pierwszej ciąży. I senność. Czasami to bym mogla caly dzien przespać. Siku wstaje w nocy co chwilę i to chyba przez to wstawanie śpię w dzien. W nocy nie mogę sobie dlugo znaleźć wygodnej pozycji do spaniaale to niiiic. Wroce do spania na brzuchu w lipcu.
![]()
![]()
HahahahahahaJa to nazywam Okres Kupą Haa...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()