Ewarut
Fanka BB :)
Ja mam doła strasznego... Hormony buzują...A ja nic nie czuje ... Nie wiem wlasnie mam takie mieszane uczucia ...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam doła strasznego... Hormony buzują...A ja nic nie czuje ... Nie wiem wlasnie mam takie mieszane uczucia ...
No ja w apce nie widzęWidac? Bo dalam linka wlasnie w opcji sygnatura tylko zrobilam to z telefonu.
Ja wcale nie robie testow owu i raczej nie zaczne robic no bo ja czuje kiedy zblizaja sie dobre dniO'hara a miałaś minitoring cyklu z usg?
Ja nie wierzę w testy owulacyjne. Z Karoliną owulację miałam w 8 d.c.. w 10dc usg żeby sprawdzić jak tam moja owulacja się szykuje i tekst lekarza "no i w mordę już po ptokach" XD Na szczęście przytulanki były od 5 d.c więc jakimś cudem się udało. Z Emilą miałam owu w 17 d.c - też z tyłka wyjęte przy cyklach 24 dni. A testy... testy pokazywały dwie kreski kiedy nie miałam owulacji (potwierdzone z usg)
Nie wiem jak z tymi chorobami i pomocą w starankach.. bo mam zawalone zatoki i biorę antybiotyk na zapalenie pęcherza (na szczęście GP wie że się staramy więc dał mi taki który jest bezpieczny)
Mam w domu kosmos - wczoraj od rana wymiotowały mi obie do południa i jeszcze dzisiaj siedzą w domu bo rano narzekały na ból brzucha.
Ja też czułam - tak intensywnie lewy jajnik! A potem się okazało że owu w inny dzień i to z prawego [emoji14]Ja wcale nie robie testow owu i raczej nie zaczne robic no bo ja czuje kiedy zblizaja sie dobre dni
Duzo zdowka dla Ciebie i corek:*
Czyli musze to na kompie zrobic:/No ja w apce nie widzę
![]()
![]()
No ale zaszlas w ciaze wiec niewazne jaki jajnik bolal ale to ze sie udaloJa też czułam - tak intensywnie lewy jajnik! A potem się okazało że owu w inny dzień i to z prawego [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, co nie zmienia faktu że też byłam pewna kiedy owulacja, a jednak podwójnie się myliłam.No ale zaszlas w ciaze wiec niewazne jaki jajnik bolal ale to ze sie udalo
A Ty juz zdrowa? Jak sie czujesz?
Jaki ja kolekNo ale zaszlas w ciaze wiec niewazne jaki jajnik bolal ale to ze sie udalo
A Ty juz zdrowa? Jak sie czujesz?