reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A my przytulaski codziennie, nie umiemy sobie odmowic :D

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Może to kwestia trybu życia :D Mój jak przyjedzie z pracy to jest padnięty,kolacja i oglądając jakiś film pada i śpi :D Ja też a to to a to tamto i wieczorem już podczas kąpieli usypiam :D Dlatego najlepsze są weekendy cały dzień się lenimy :D W grudniu za to nie będzie problemu bo mój M bierze urlop przed świętami :D

Macie pomysły na mega nudności podczas okresu? Tak mi niedobrze, tak mnie zaciąga że co chwilę biegam do łazienki. Pierwszy raz tak mam

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas to wygkadalo tak w tym cyklu..
Ja tylko w dni płodne się pilnuje w dni niepłodne nie ma moim zdaniem sensu co drugi dzień (tylko jak mamy ochotę ;) ) tak moim zdaniem. po pierwsze owulacji i tak nie będzie po drugie plemniki gdy nie ma śluzu tego płodnego praktycznie szybko umierają, więc szansę na zajście w ciążę są 0 :) więc w niepłodne wolę zbierać siły i chęci na dni płodne :biggrin2:

reklama
Do góry