reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mnie dziś @ sponiewierala- jajniki i podbrzusze mnie nawalaly,poty mnie oblatywaly,przeczyscilo mnie i mega niedobrze mi było.Wzięłam tabletkę, polezałam i lepiej się zrobiło.Ale psychicznie kiepsko się czuje-dołuje mnie moja strata, to ze nie zachodze, niepewna sytuacja z pracą.Wszystko na raz.Raczec mi się chcę dzisiaj.
placz do woli, wyrycz sie za wszystkie czasy

reklama
karola 2 a długo się starasz?
Kulka mi dziś hormony masakrycznie buzują, jestem wściekła na wszystko, jutri juz powinno byc lepiej, m mnie pociesza, ze niedlugo sie uda, ze muszę się pozytywnie nastawić, gada mi o afirmacji i itp.A ja mam z hjechany humor i wiele do mnie nie dociera.Boję się ze blokuje się psychicznie,za b.chce i nie wychodzi. W pierwszą ciaze długo zachodzilam (prawie 1,5 roku) i tu psycha odgrala istotna role.Tylko jak tu nie swirowac skoro czuje z każdej strony jakas presję?Przynajmniej moj synek mnie pociesza bo co chwilę mówi mi coś miłego,przytula sie do mnie i całuje mnie.

Lux juz z 3 razy sie dzis poryczalam.Jeszcze u nas cały dzień pada, teraz niezły wiatr wieje co też nie nastraja.Mój problem to ze za dużo myślę i za bardzo wszystko przeżywam.

Hej, witajcie:)

Staramy się z mężem o drugie dziecko. Pamiętam stres i nerwy przy pierwszych testach. Obecność tutaj bardzo mi pomogła. To pierwszy cykl, kiedy próbujemy. Sporo pracujemy, nie było za wiele czasu...
Do teoretycznie pierwszego dnia, kiedy możnaby było zrobić test, zostało tydzien i dwa dni.
Trzymam za Was dziewczyny kciuki i witam się serdecznie!
Patrycja

Witaj Patrycja! My też staramy się o drugie i presja niestety jest.Już 7 cykl zaczynam dzisiaj a dalej ciazy brak.W drugą zaszlam dość szybko bo w 4-tym cyklu ale podejście luźne było ale niestety poronilam.Teraz te starania przypominają mi te pierwsze, kiedy też wychodziłam z siebie i długo sie nie udawało.A w jakim wieku masz dziecko?dlugo staralas sie o pierwsza ciaze?Powodzenia w staraniach.

Moja córeczka ma 2,5 roku. Starania o nią trwały 3 cykle z dużym wskazaniem na stymulację, której chciałam uniknąć. Mam względnie uregulowane pcos przy tabletkach ale niestety dość mało czasu po ich odłożeniu, stąd świadomość że jak się nie będzie udawać to powrót do lekarzy i działanie pod presją.

Swoją drogą, samo odłożeniu leków hormomalnych znacznie polepsza moje samopoczucie [emoji4] teraz tylko te stresiki przed okresem...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

pegas - witaj:) powodzenia!

dziewczyny miałam nie robić testu owu ale w sumie w zeszłym cyklu 13dc miałam już widoczną słabą kreskę, a tym razem nic:/

A mnie dziewczyny napiernuczaja jajniki :/ oba :/ nie wiem ile tu łeb odgrywa role w ile rzeczywiście mnie boli.
Nie moge sobie wyobrazic co czuja dziewczyn po in vitro. Przecie to nie da sie nie myślec nie liczyć nie wyczekiwać. A jednak takie ciąże te sie udają i rodzą zdrowe cudowne dzieci.

reklama
Kolekcjonerka może testy jakieś słabe albo owu się przesunie, ja w tym cyklu na pewno będę mieć wcześniej owu niż w poprzednim.

Do góry