reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Po 20 min cos tam zobaczyłam. Ale juz sie nie czyta wiec sie nie sugeruje. Człowiek to jednak głupi jest ;) wiem ze dzis dopiero 25 dc ze nie ma maszyna zeby cos wyszło a jednak testuje a jak widzę I to dół na maksa Potem znowu mowię sobie przecież 25 dzien ostatnio miałam 29 a teraz na pewno 30-31 ze względu na późniejsza owu. No nic cierpliwość jest jednak wielka cnota ;) ;) ;)

A mnie dziś @ sponiewierala- jajniki i podbrzusze mnie nawalaly,poty mnie oblatywaly,przeczyscilo mnie i mega niedobrze mi było.Wzięłam tabletkę, polezałam i lepiej się zrobiło.Ale psychicznie kiepsko się czuje-dołuje mnie moja strata, to ze nie zachodze, niepewna sytuacja z pracą.Wszystko na raz.Raczec mi się chcę dzisiaj.

reklama
Kacha wierze, hormony wariują. Napij sie winka moze trochę sie rozluźnisz.
U mnie tez dziecko rozwiązałoby wiele wiele problemów z idąca m.in tez

Do góry