reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też mialam maka obrzydliwa Malpe Minke. To byla maskotka mpjej mamy i mimo jej szpetnosci kochalam ja bardzo.. ale moj ojciec czub alkoholik na moich oczach oberwal jej lep i wypatroszyl wrzeszczac ze jestem juz za dużą k.... na takie smieci. I to zaszylo mi sie bardziej niz Minka w czaszce.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Współczuje Ci i podziwiam za to, ze mimo to jesteś wspaniała osoba :)

reklama
No to usg genetyczne w 11-13 tyg + kappa

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się naczytałam o tym NIFTY i pewnie zrobię. Chyba że lekarz powie coś innego. Ale ja już mam 34 lata, więc i pewnie ryzyko podwyższone.

@O'Hara też bym chciała w wodzie, ale nie znam żadnej dziewczyny, która tak rodziła. Naoglądałam się tylko filmików na YT [emoji23]

Współczuje Ci i podziwiam za to, ze mimo to jesteś wspaniała osoba :)
Teraz jestem inniejsza, wiecej we mnie pokory, jestem bardziej asertywna ale nie pretensjonalna. Wiele iem przemilczec , a wczesniej mialam odpowiedz na wszystko i wszystko traktowala jak atak. Ale to zasluga mmojego męża ktory nauczyl mnie trzymania jezyka za zębami oraz mojego dziecka, ktore swoja osoba jest dla mnie wyciszeniem. Zycie mnie nauczylo, a by nie srac sobie do gniazda więc. Jakos leci =)

qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja też cały czas czytam wasze wpisy sama jestem 20 dc i biorę luteine wraze czego a pod koniec przeszło tygodnia testuje ale nie nastawiam się na ten cykl a jak się nie uda to kolejny już z monitoringiem

Teraz jestem inniejsza, wiecej we mnie pokory, jestem bardziej asertywna ale nie pretensjonalna. Wiele iem przemilczec , a wczesniej mialam odpowiedz na wszystko i wszystko traktowala jak atak. Ale to zasluga mmojego męża ktory nauczyl mnie trzymania jezyka za zębami oraz mojego dziecka, ktore swoja osoba jest dla mnie wyciszeniem. Zycie mnie nauczylo, a by nie srac sobie do gniazda więc. Jakos leci =)

qb3cj44j6cg72hqh.png

I to Cię czyni wlasnie wspaniała osoba. Jako terapeutka pewnie dobrze wiesz, ze po takim dzieciństwie rzadko kto potrafi się poukładać.

I to Cię czyni wlasnie wspaniała osoba. Jako terapeutka pewnie dobrze wiesz, ze po takim dzieciństwie rzadko kto potrafi się poukładać.

Poza tym uważam, ze powinnaś pisac. Nie wiem co, jakieś opowiadania, czy co tam lubisz, bo jak na mój nos miałabyś do tego talent. A może już próbowałaś? :)

20171115_135610.jpg zrobilam drugi test owulacyjny dzis i kreska jest juz jasniejsza,czyli wczoraj byl pozytyw:blink:

Załączniki

• 20171115_135610.jpg
    20171115_135610.jpg
    932,5 KB · Wyświetleń: 58
Poza tym uważam, ze powinnaś pisac. Nie wiem co, jakieś opowiadania, czy co tam lubisz, bo jak na mój nos miałabyś do tego talent. A może już próbowałaś? :)
Kiedys próbowałam pisac biografie w formie pamietnika, dalam do przeczytania przyjaciółce. Ona z łzami w oczach oddala mi to i powiedziala zebym o tym zapmniala. Wiec spalilysmy zaszyt. Teraz gdy czase ide do Samotni rozmawiam ze soba, że glupio zrobiłam. Każdy glupi facet zanim zostanie ojcem i mezem o winien to czytać. Teraz trudno juz byloby mi spisac tak duzo wspomnien bo minelo 11lat od kiedy skonczyla sie ta gorsza część mojego "życia" i dzieki wielu terapiom niekonwencjonalnym, ktorye na sobie stosowalam, udalo mi sie wyrzucic sporo i nie chce do tego wracac. Nadal sa wspomnienia o ktorych myślę ,,gdy jestem w Samotni i plyna mi łzy. Moj mąż stara sie mnie zrozumieć. Ociera lzy, przytula i mowi "juz nie myśl".

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry