reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja siostra cioteczna tez 22 sierpień i o godzinę tylko starsza ode mnie. Bratowa mojego niemęza tez 22 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No to widać że w tamtych czasach jesienią bywało nudno i trzeba było czymś się zająć aby czas szybciej leciał xD
Hahahaj podsuma! Moja mama powiedziala ze tego roku co ja to byla ciepla jesien i ze zrobili mnie w stodole na sianie. :) taaaa uwielbiam jej historyjki

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A tak na marginesie, gdzie się podziewają @monia36 i @ONAONAONA ? [emoji848]

Hello ;) jestem jestem ;) kilka dni nie mialam internetu bo im sie cos zrypalo i troche was stracilam z oczu i nie wiem co sie dzialo, ale juz terz bede.
U mnie wciaz remontowo mam nadzieje,ze do swiat zdazymy ;)
A poza tym dzis 14dc, w poniedzialek mialam usg owulacji i znowu ladne 2 jajeczka wychodowane ale co z tego jak pewnie znowu nic z tego :( no nic ale probuje kazali dzialac wczoraj i dzis no to dzialamy :)
A tu jakies kreseczki nowe sie pojawily????

Moja siostra cioteczna tez 22 sierpień i o godzinę tylko starsza ode mnie. Bratowa mojego niemęza tez 22 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Obie siostry były w tym samym czasie na porodówce? Czy na tej samej? Ale jaja!

Dziewczyny-Matki, czy rodziłyście z Waszymi partnerami? Same? Czy może z kimś innym? Jakie były Wasze doświadczenia? Jaka reakcja Waszych partnerów? Pytam, bo sama nie wiem. Mój dość wrażliwy na takie naturalistyczne tematy i boję się, że padnie.

Obie siostry były w tym samym czasie na porodówce? Czy na tej samej? Ale jaja!

Dziewczyny-Matki, czy rodziłyście z Waszymi partnerami? Same? Czy może z kimś innym? Jakie były Wasze doświadczenia? Jaka reakcja Waszych partnerów? Pytam, bo sama nie wiem. Mój dość wrażliwy na takie naturalistyczne tematy i boję się, że padnie.
Ja miałam cesarkę ;) A teraz jak mojemu m mówię że będzie przy porodzie to powiedział że lepiej nie bo on zawału dostanie tam,i abym go nawet nie zmuszała xd wrażliwy jest ;) Pocieszałam go tym że i przy drugim też pewnie będę mieć cesarkę więc nie będzie nawet mogł być, ale jeśli jednak naturalnie to ma być i trzymać mnie za rękę :D

reklama
Do góry