Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mowilam Ty Sahara ja Biegun Północny hahabA mnie gorąco jak nie wiem, masakra [emoji14] Niech już będzie 15![]()
Gadałam Wam, że nie mam śluzu, a dzisiaj widzę, że na majtkach trochę białego gęstego śluzu, w środku też czuję wilgoć.
@zoska jak to bobo to one to mają do siebie że się różowe robią. Ja widzę 2 kreskę. Jest bardzo wczesna ciąża. A krwawienie to prawdopodobnie było zagnieżdżenie. Odczekaj że dwa - 3 dni. Ja bety nie robilam
Bo mnie z synem skłamało badanie. Odpoczywaj. I powtórz test za parę dni. Dla mnie on jest pozytywny
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bobo żółte ładnie pokazałyDostalam info ze betę można zrobić o każdej porze dnia wiec pójdę po pracy. A testy sa bobo te żółte wlasnie z 25 czułością.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra decyzja.. jeśli na testach za kilka dni ma pokazać to we krwi tym bardziej będzie, a dowiesz się szybciej i będziesz spokojniejsza.Dostalam info ze betę można zrobić o każdej porze dnia wiec pójdę po pracy. A testy sa bobo te żółte wlasnie z 25 czułością.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom