Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toska daj znać czy zrobiłaś te betę bo wszystkie czekamy! Ależ byś miała co wnukom opowiadać! Taka historia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak mysleTak dokladnie tego nie okreslisz. Ja sie trzymam zasady, jaka oowiedzial mi moj lekarz. Jesli test wyjdzie pozytywny to owulacja powinna wystapic 36-48 godzin po tesciewiec najlepiej przytulac sie i dziaiaj i jutro i pojutrze tez
przynajmniej my tak robimy
![]()
A dobrze, dziękuję@AgaRS90 - a jak Wasze samopoczucie?
No to rzeczywiście . podziwiam twą cierpliwość . a czemu tak pozno idziesz do gina ?A dobrze, dziękujęmdłości trochę odpuściły, wcinam ciągle coś:/ już przytylam :/ no ale nie przejmuje się tym [emoji14] jeśli jestem głodna i na coś mam ochotę to znaczy, że organizm po prostu czegoś potrzebuje
Jutro zaczynam 10 tydzień! (9+0).. kiedy to przeleciało! Jak pomyślę, że jeszcze zarodka nie widziałam i serducha to mi się słabo robi.. A wizyta dopiero za tydzień w czwartek ! Muszę zrobić te badania i cierpliwie czekać... No i modlić się, żeby wszystko było w porządku [emoji173]
Tak mi kazał przyjść.No to rzeczywiście . podziwiam twą cierpliwość . a czemu tak pozno idziesz do gina ?
A rozumiem już myslałam , że nie byłaś wcale.Tak mi kazał przyjść.
Założył kartę, powiedział że wszystko ok i mam przyjść kiedy l4 się skończy, a wystawił je na 4 tygodnie. Wg om bylam w 6 tyg, wg usg w 5 tyg i tak też wpisał w kartę ciazy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nieee bylam.. i wg niego za szybko o dzień, dwa, żeby zarodek i serce zobaczyć.. No Ale, mówi się trudnoA rozumiem już myslałam , że nie byłaś wcale.