reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I w ogóle witam się... w środę? Środę mamy dzisiaj? Pół h temu wstałam, idę jeść ten pasztet bo mnie trzyma od wczoraj:p pomidor a potem wracam do mandarynek.. mąż kg kupił, pochłonęłam i biedny musiał lecieć po kolejna siatkę:p dzisiaj mi zostało ich z 10 to już do niego pisze żeby mi odkupił jak będzie wracał:p
Czekają mnie badania krwi.. I ta glukoza gdzie kłuja 2/3? razy W ciągu dnia? Ehh kiedy ta fobia mi odpuści;/ to jest silniejsze ode mnie. A ponoć te fobie jest bardzo łatwo pokonać ż psychologiem:p kto wie, może kiedyś się wybiore

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaRS90 - a jak Wasze samopoczucie?
A dobrze, dziękuję;) mdłości trochę odpuściły, wcinam ciągle coś:/ już przytylam :/ no ale nie przejmuje się tym [emoji14] jeśli jestem głodna i na coś mam ochotę to znaczy, że organizm po prostu czegoś potrzebuje:)
Jutro zaczynam 10 tydzień! (9+0).. kiedy to przeleciało! Jak pomyślę, że jeszcze zarodka nie widziałam i serducha to mi się słabo robi.. A wizyta dopiero za tydzień w czwartek ! Muszę zrobić te badania i cierpliwie czekać... No i modlić się, żeby wszystko było w porządku [emoji173]

A dobrze, dziękuję;) mdłości trochę odpuściły, wcinam ciągle coś:/ już przytylam :/ no ale nie przejmuje się tym [emoji14] jeśli jestem głodna i na coś mam ochotę to znaczy, że organizm po prostu czegoś potrzebuje:)
Jutro zaczynam 10 tydzień! (9+0).. kiedy to przeleciało! Jak pomyślę, że jeszcze zarodka nie widziałam i serducha to mi się słabo robi.. A wizyta dopiero za tydzień w czwartek ! Muszę zrobić te badania i cierpliwie czekać... No i modlić się, żeby wszystko było w porządku [emoji173]
No to rzeczywiście . podziwiam twą cierpliwość . a czemu tak pozno idziesz do gina ?

No to rzeczywiście . podziwiam twą cierpliwość . a czemu tak pozno idziesz do gina ?
Tak mi kazał przyjść.
Założył kartę, powiedział że wszystko ok i mam przyjść kiedy l4 się skończy, a wystawił je na 4 tygodnie. Wg om bylam w 6 tyg, wg usg w 5 tyg i tak też wpisał w kartę ciazy.

Tak mi kazał przyjść.
Założył kartę, powiedział że wszystko ok i mam przyjść kiedy l4 się skończy, a wystawił je na 4 tygodnie. Wg om bylam w 6 tyg, wg usg w 5 tyg i tak też wpisał w kartę ciazy.

A rozumiem już myslałam , że nie byłaś wcale.

reklama
A rozumiem już myslałam , że nie byłaś wcale.
Nieee bylam.. i wg niego za szybko o dzień, dwa, żeby zarodek i serce zobaczyć.. No Ale, mówi się trudno:) widziałam tylko pęcherzyk, a teraz już z mężem przez brzuszek - pierwsze serce no i też widok mam nadzieję będzie fajny bo dzidzia już powinna być duża i pięknie na usg widoczna:) nie mogę się doczekać [emoji7]
No i myślę nad genetycznym.. 420zl z kappa.. tyle kasy.. ale spokój chyba ważniejszy.. no i gdyby coś wykazało to człowiek ma więcej czasu żeby się przygotować odpowiednio na przyjście malucha.. tak myślę.. więc chyba za kilka dni zadzwonię i się umowie:) w 12tyg.. to może już coś tam zobaczymy:)

Do góry