reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mialam juz duuuzo roznych testow i za kazdym razem tak mi pokazuja, ja mam pcos a podobno przy tym.dziadostwie testy owu świrują... takze ciesze sie, ze i tak cos pokazalo. Laczac ten test z innymi objawami typu sluz plodny i klucie jajnika i pecherzyk 13mm we wtorek wszystko sie zgadza, owu powinna byc jutro lub w poniedzialek :)

Aha, to skoro inne też tak wariuja to pewnie musi być jak mówisz. Nie mniej - wyraźnie widać, że owulka idzie :happy:

reklama
Kocham psy ale nie mam tyle czasu żeby móc zapewnić im odpowiednie warunki, więc mamy kota niewychodzącego :) Moja 'córcia' Tosia
1510410730-bd29e634efeaf1c9-aaaaaa.jpeg
1510410818-147865f40cc974ff-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczności, zawsze uwielbiałam koty i zawsze ze mną spały :)

Ona za moim synem nie przepada, ale jak mały chory czy płacze to zaraz przy nim jest sprawdza czy wszystko ok i zaczepia :)
1510411121-c92835b669d73802-aaaaaa.jpeg

Za moim synem też zwierzęta nie przepadają, ale mnie też nie bardzo lubiły jak byłam mała ale później się to zmieniło i nie odstępowały mnie na krok, a zwłaszcza moje kociaki

reklama
Za moim synem też zwierzęta nie przepadają, ale mnie też nie bardzo lubiły jak byłam mała ale później się to zmieniło i nie odstępowały mnie na krok, a zwłaszcza moje kociaki
No to ja na odwrót. Wychowana między psami, kotami, królami,. gołębiami, kaczkami, gęsiami , kurczakami [emoji23]
Po mamie jestem taki zwierzolub.
A mój młody miał dwa lata jak Tosie adoptowalismy. Nie dość że żywy jak nie powiem co , a Tośka spokojna to się go boi bo głośny i szybki. Plus raz chciał ją złapać a nie bardzo wiedział jak jak jeszcze mała była i chyba ja zabolało. Od tej pory jest wojna. On się zbliża, ona syczy. Ale nigdy mu krzywdy nie zrobiła. Jak trzymam ja na kolanach a mały przychodzi ja pogłaskać to widzę że jej się nie podoba ale nie protestuje. raz spała z nim w łóżeczku to jak on przez sen się przekręcił i ją przytulił to nie uciekła tylko tak spali razem. Myślę że jeszcze się 'dojda' :)

Do góry