reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Do wczoraj mnie w podbrzuszu pieklo ale to pewnie dlatego ze wczoraj byl termin @. A dzisiaj to tylko jajniki kłują i w podbrzuszu czuję rozciąganie. Aaa i cale podbrzusze mam jakby wzdęte

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Teraz to już będzie tylko pięknie rosnąć :)

reklama
Wiecie dlaczego przeraża mnie fakt, że mogę mieć hashimoto? Bo siostra koleżanki z pracy miała i przez to nie mogła zajść w ciążę, starali się bardzo długo, ale jak już całkowicie odpuścili starania to im się w końcu udało i mają zdrowego synka, ale sam fakt, że starali się ileś lat jest dla mnie dołujący... Z tego co czytałam to hashimoto jest chorobą autoimmunologiczną, przez co organizm czasami "walczy" z płodem i może stąd są te niepowodzenia.... Dziewczyny @Anuś89 i @Kasienka3b co Wam mówili lekarze na ten temat?
Mi lekarz mowil ze z uregulowanym poziomem tsh mamy takie same szanse na zajście w ciążę jak zdrowe kobiety. A immunologia jest zakodowana na niszczenie komórek tarczycy a nie innego narządu, w tym nie powinna szkodzić dziecku.

...marzenia mają wielką moc...

Mi lekarz mowil ze z uregulowanym poziomem tsh mamy takie same szanse na zajście w ciążę jak zdrowe kobiety. A immunologia jest zakodowana na niszczenie komórek tarczycy a nie innego narządu, w tym nie powinna szkodzić dziecku.

...marzenia mają wielką moc...
O widzisz, to się trochę głupot naczytałam w takim razie, zawsze lepiej zapytać kogoś mądrzejszego, kto już wie coś na ten temat :)

reklama
Do góry