k_e
Fanka BB :)
Super Trzymam kciuki aby ten cykl był owocny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Trzymam kciuki aby ten cykl był owocny
Doskonale Cię rozumiem bo ja tez takie objawy mialam. Oby u Ciebie oznaczały to samo co u mnie :* a kiedy masz termin @?
Mi aż takiej ciemnej nie pokazało (pewnie wina testów), za to czułam w boku dość dotkliwie że ovu była. Od wczoraj śluz mleczny i gęstrzy i wczoraj było najbardziej czuć kłucie w boku.A ja juz sie glupia balam, ze owu nie bedzie, chociaz dobrze wiem, ze.mam pozno
Najlepsze rodzeństwo będzie dla malucha. Nie ma jak dziecko ze zwierzętami sie chowa.Po jutrze z samego rana :/ mam jak w zegarku @.
Staram sie nie myślec pojechaliśmy na działkę spacerowo porządki i trochę powietrza
Patrzcie to nasze dzieci numer 1 , 2 i 3 [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam juz duuuzo roznych testow i za kazdym razem tak mi pokazuja, ja mam pcos a podobno przy tym.dziadostwie testy owu świrują... takze ciesze sie, ze i tak cos pokazalo. Laczac ten test z innymi objawami typu sluz plodny i klucie jajnika i pecherzyk 13mm we wtorek wszystko sie zgadza, owu powinna byc jutro lub w poniedzialekDaga, gratulacje, na pewno idzie na plus. Ale czy te Twoje testy na pewno są ok? W moich kreska konrolna zawsze była tłusta i tego samego odcienia. Na Twoich testach ta kontrolna tylko dzisiaj jest gruba.
Najlepsze rodzeństwo będzie dla malucha. Nie ma jak dziecko ze zwierzętami sie chowa.
...marzenia mają wielką moc...
Ładne dzieci :-)Po jutrze z samego rana :/ mam jak w zegarku @.
Staram sie nie myślec pojechaliśmy na działkę spacerowo porządki i trochę powietrza
Kocham psy ale nie mam tyle czasu żeby móc zapewnić im odpowiednie warunki, więc mamy kota niewychodzącego Moja 'córcia' TosiaPo jutrze z samego rana :/ mam jak w zegarku @.
Niezłą macie gromadkęPo jutrze z samego rana :/ mam jak w zegarku @.