Hejjj
Zbocze z waszego tematu ..wybaczcie
Elodia ... Jak opiszesz swoje bole? Typowo malpowe?
Ja mialam spokoj po ovu 4 dni ijakos oprocz delikatnych ukluc i potem zaczely sie pobolewania powaracajace... Klucia ..smyranie w macicy..i bulgotanie co wrecZ mnie doprowadzalo do szalu hee... Wczoraj. Mysle ze to byl 8dcpo a nie 9dpo jak mi aplikacja pokazuje po tescie ovu i temp. Ona liczy dzien 0 czyli dzien owulki..no ale do sedna..wczoraj mialam bole na @ bolesniejsze..wzielam nospie..bo mam dosc dziewczyny .. (2 pierwsze cykle po tabsach w tych ciaglych bolescoach ehhhh) no ale pozostaly klucia..dziwne smyrania...dzis rano zaczynalo pobolewac podbrzusze ale szybko przeszlo..mimo tego Jest opuchniete..ale mysle ze to od Wzdec! No dramat...takie cos to ja miewalam w przed dzien okresu!!!! A teraz to ja nie wiem co sie ze mna dzieje!! Eh piersi zaczynaly doslownie ..w sutkach kluc pare dni temu..dzis poczulam ze sa cieplejsze .. Marzne kuzwa ale zganiam to na pogode haha
I tak mnie te przeszywajace klucia nie daja spokoju...pozatym jakbym miala podbrzusze lekko obolale..
Tak to odczuwalas ? Zeswiruje
Wez tu nie mysl jak mnie tak cykle mecza!!!
Padam ostatnio po 20 dramat he
Aaa w 16dc mialam sluz kawe z mlekiem jakis taki miedzy rozowym nie wiem..wr i plecy mnie pobolewaja...mocniej mniej wrrrrr
Jestem 23dc ..ovulka 14dc ( owulacyjny wyszedl 12dc) a okres jest na 16 listopada