Jotka_
Fanka BB :)
Jak juz sie chwalimy to ja wlasnie czekam na pacjentke, a w moedzy czasie szydełkuje lapke Mim mima
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jee jak dla mnie kolejny objaw to zasypianieSiedzę w aucie i usypiam. Masakra. Jeszcze młody w nagrodę za dentystę zażyczył sobie happymeal...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie nie [emoji23] ja jestem niskciśnieniowcem więc w taką bura pogodę u mnie norma [emoji23] tym bardziej że rano tej kawy nie dałam rady wypić [emoji23]Jee jak dla mnie kolejny objaw to zasypianie
Piękne te Twoje paznokcie.To są paznokcie które zaczynałam od ogryzkow. Tu są już wzmocnione naturalneostatnie klientki piękne paznokcie naturalne zaraz wrzucę jak je obgryzla do krwi i od nowa przedluzalam bo pani pracuje w. Banku i musi mieć ładne;pa tu ta sama klientka zagryzione i przedłużone
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Tozycze wam szybkiego zasiania (moj M na zaciążone mowi zasiane) :-)Przeabalizowalismy wszystko z mezem. Wszystkie za i przeciw i ten kolejny cykl tez odpuszczamy. WiecNie dopiero w grudniu=D
Piękne te Twoje paznokcie.
Ja chodziłam kiedyś do salonu innego, za żele bez żelu [emoji23] płaciłam 40zl, 40zl i 90 zł (tzw mała i duża korekta, na dużej był zakładany żel a na małych mogłam tylko mieć taki sam bądź jaśniejszy kolor i nie dawała żelu tylko hybryde na to, więc pod koniec miałam moja plytke i na to hybryde a nazywało się paznokcie zelowe..) do tego był to "sterylny gabinet " a pilnik i polerka? (Ta gabeczka) trzymane nawet przez rok! W siatce opisanej..
Pożegnałam się z nimi i teraz chodzę do innego salonu firmowego INDIGO, super dziewczyny, super wybór kolorów no pełen profesjonalizm. Autoklaw i jednorazowe pilniki, polerki itd więc tak jak powinno być.
Place bardzo mało wg mnie (50zl hybryda +baza proteinowa, 60 to samo tylko ze wzorkami, żele 65 zł i 75zl ż wzorami).
Jeszcze nigdy miałam takich mocnych swoich paznokci, ta baza proteinowa jest super.
Ja tam się cieszę że płacę mało, wiadomo - ale gdyby sobie podniosły to bym dała więcej bo warto
Podziwiam bo ja to nic nie potrafię ż paznokciem zrobić [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja właśnie się witam - wstałam o 12.30 dzisiaj chyba rekord [emoji23] miałam po pieczywo przed 12 jechać bo jutro pozamykane i tu klops[emoji23]Dziewczyny walnęłabym się do łóżka, chyba baterie mi się rozładowały
Dieta cud hahaA ja właśnie się witam - wstałam o 12.30 dzisiaj chyba rekord [emoji23] miałam po pieczywo przed 12 jechać bo jutro pozamykane i tu klops[emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom