olaaa7
Fanka BB :)
O jejciu jaki słodziak do schrupania.
12h po porodzie już zaciągał smoka [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jejciu jaki słodziak do schrupania.
12h po porodzie już zaciągał smoka [emoji23]
Ja ci powiem że jak szwagierka była w ciąży też sama wyczułam że jest w ciąży ona nikomu o tym nie mówiła Poprostu jakoś tak przeczuwałam no i było widać po niej taka blada byla jakby zmęczonaNo z synem tak miałam [emoji23] dzień do planowanej @ przychodze do pracy a koleżanka z kolegą z sąsiednich biurek do mnie :
Kaśka co Ty taka dziwna? W ciąży jesteś?
A ja do nich że ich chyba pogrzało. Tyle czasu nic a teraz nagle jak przestałam się starać. Cały dzień w pracy tak mi truli że na bank w ciąży jestem że wracając z pracy kupiłam test i siknelam wieczorem w domu... Jakie było moje zdziwienie [emoji23]
Nie wierzyłam i następnego dnia rano przed pracą kupiłam drugi test i powtórzyłam. Ja nic nie czułam a znajomi to zobaczyli.. ale jak ??
Ojj.....następny cykl się uda, zobaczysz :*
Nie trać nadziei. Tak jak pisały juz dziewczyny, nie ma @ to jeszcze wszystko możliwe :*Cykle rozne. Ostatni 24d. A przewaznie 28 do 32d. Czy za wczesnie niewiem ale stracilam nadzieje.
No ja mam wrażenie, że też coś zbladłam.Ja ci powiem że jak szwagierka była w ciąży też sama wyczułam że jest w ciąży ona nikomu o tym nie mówiła Poprostu jakiś tak przeczuwałam no i było widać po niej taka blada byla jakby zmęczona
Ja to nawet chciałam, żeby mój ssał smoka. Zawsze to chwila darcia mniej jak głodny lub śpiący. Nakupowałam różnych. Żadnego nie chciał. Jak tylko załapał że mleko nie leci to go sru z buzi i koniec.Nic nie planuj nie wiesz jak wyjdzie
Mój syn lubił silikonowe okragle skoczki z Canpol babies. Za 5 zł [emoji23] więc nie majątek żeby mieć jeden tak na wszelki wypadek. Tylko mój syn miał silny odruch ssania. Smok i butla do 2,5 roku... Potem zabraliśmy ale przez trzy noce nie miałam spania.
A jak był malutki to w dziobie musiał mieć albo cycek, albo butle albo smoka bo inaczej wojna. Nawet jak przez sen wypluł smoka to zaciągał językiem jakby spał [emoji23]
Ja o dziwo ok. Chociaż wczoraj bolały mnie plecy bo klientka miała niewygodny stół i brak miejsca na rozlozenie swojego;/ to jej oznajmiłam że kolejna wizyta u mnie w domu. To sąsiadka. Więc jak będzie chciała paznokcie to przyjdzie do mnie.
Teraz to już kawał chłopa [emoji23] 3 lata, 4 miesiące i 17 kg żywej wagi [emoji23]O jejciu jaki słodziak do schrupania.
To ja tak do koleAnki co w maju urodziła. W jej 4 MSC gdzie jeszcze nic widać nie było bo aż szczupła zawszeJa ci powiem że jak szwagierka była w ciąży też sama wyczułam że jest w ciąży ona nikomu o tym nie mówiła Poprostu jakoś tak przeczuwałam no i było widać po niej taka blada byla jakby zmęczona
Przykro mi. nie smuć się już....uda się w tym cykluPrzykro mi[emoji853]dokładnie wiem jak się czujesz w tym momencie... swoje wczoraj wypłakałam... a dziś już się doczekałam @, także oficjalnie otwieram 4 cykl starań (fanfary).
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom