reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1510295534-8c34663a9f61cb61-aaaaaa.jpeg

12h po porodzie :) już zaciągał smoka [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O jejciu jaki słodziak :D do schrupania.

reklama
No z synem tak miałam [emoji23] dzień do planowanej @ przychodze do pracy a koleżanka z kolegą z sąsiednich biurek do mnie :
Kaśka co Ty taka dziwna? W ciąży jesteś?
A ja do nich że ich chyba pogrzało. Tyle czasu nic a teraz nagle jak przestałam się starać. Cały dzień w pracy tak mi truli że na bank w ciąży jestem że wracając z pracy kupiłam test i siknelam wieczorem w domu... Jakie było moje zdziwienie [emoji23]
Nie wierzyłam i następnego dnia rano przed pracą kupiłam drugi test i powtórzyłam. Ja nic nie czułam a znajomi to zobaczyli.. ale jak ??

Ja ci powiem że jak szwagierka była w ciąży też sama wyczułam że jest w ciąży :D ona nikomu o tym nie mówiła :D Poprostu jakoś tak przeczuwałam no i było widać po niej taka blada byla jakby zmęczona :D

Nic nie planuj nie wiesz jak wyjdzie :)
Mój syn lubił silikonowe okragle skoczki z Canpol babies. Za 5 zł [emoji23] więc nie majątek żeby mieć jeden tak na wszelki wypadek. Tylko mój syn miał silny odruch ssania. Smok i butla do 2,5 roku... Potem zabraliśmy ale przez trzy noce nie miałam spania.
A jak był malutki to w dziobie musiał mieć albo cycek, albo butle albo smoka bo inaczej wojna. Nawet jak przez sen wypluł smoka to zaciągał językiem jakby spał [emoji23]

Ja to nawet chciałam, żeby mój ssał smoka. Zawsze to chwila darcia mniej jak głodny lub śpiący. Nakupowałam różnych. Żadnego nie chciał. Jak tylko załapał że mleko nie leci to go sru z buzi i koniec.

...marzenia mają wielką moc...

Ja o dziwo ok. Chociaż wczoraj bolały mnie plecy bo klientka miała niewygodny stół i brak miejsca na rozlozenie swojego;/ to jej oznajmiłam że kolejna wizyta u mnie w domu. To sąsiadka. Więc jak będzie chciała paznokcie to przyjdzie do mnie.

A pozatym syn mi się wcisnął do łóżka w nocy i spałam jak połamaną. Tak pozatym to spoko. Mało wymiotuje na szczęście mi lepiej

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój smoka ssał dopiero od 3 miesiąca/ż. Na początku nie było problemu był grzeczny więc nie potrzebowaliśmy smoczka. Ale później po 3 miesiącu, nauczył się do cyca i nie chciał spać bez niego,trzeba było dawać mu smoka :D I smoka ssał aż do 2r/ż moim zdaniem trochę długo ;)

Ja ci powiem że jak szwagierka była w ciąży też sama wyczułam że jest w ciąży :D ona nikomu o tym nie mówiła :D Poprostu jakoś tak przeczuwałam no i było widać po niej taka blada byla jakby zmęczona :D
To ja tak do koleAnki co w maju urodziła. W jej 4 MSC gdzie jeszcze nic widać nie było bo aż szczupła zawsze
Mówię do niej
Klaudia a co ci tak dupsko urosło. W ciąży jesteś!? A ona nic. A jak pilysmy kawę wyciągnęła mi kartę i zdjęcia USG;0 mu kobiety mamy nosa [emoji175]

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przykro mi[emoji853]dokładnie wiem jak się czujesz w tym momencie... swoje wczoraj wypłakałam... a dziś już się doczekałam @, także oficjalnie otwieram 4 cykl starań (fanfary).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi. :( nie smuć się już....uda się w tym cyklu ;)
(pewnie i do mnie przyjdzie @ i też rozpoczne 4cykl/ )

Do góry