reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój ma 3 lata 3 msc;)
1510296122-c2b49f0fb388cf0b-aaaaaa.jpeg
córką w styczniu będzie miała 7;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie blondaski [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za żel spokojnie więcej bierz !

Brała bym! Po to się szkolilam ale u nas podobno biorę dużo chociaż mam stale klientki które na cenę nie narzekają. Jest jeszcze jedna mobilna co ma teraz terminu na przyszły rok. Taka fuszere odwala. Bierze tylko 10 zł mniej. Robi to w 45 minut co ja w 2 godz . Moje paznokcie się trzymają a jej? Tydzień góra. Miałam ta przyjemność poprawiac po niej. A ludzie i tak do niej chodza. Zero zasad higiena na poziomie 0

To znaczy jeszcze o co pytasz. Hybryda 50 z wersją kombinowana 65 przedluzanie 70 z wersją kombinowana 85;)
1510296322-79ec253e03aaaba6-aaaaaa.jpeg
tu masz wzmocnione basa hybryda w wersji kombinowanej

O no wlasnie o takie cos pytalam wiec chyba z wersją kombinowaną :-) takze widzę ceny wszędzie podobne. A jak radzisz, do ślubu robic paznokcie pod kolor sukienki czy raczej jakies np beżowe albo pudrowy blady róż? Bede miala cywilny i kiecka na pewno nie bedzie biala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Brała bym! Po to się szkolilam ale u nas podobno biorę dużo chociaż mam stale klientki które na cenę nie narzekają. Jest jeszcze jedna mobilna co ma teraz terminu na przyszły rok. Taka fuszere odwala. Bierze tylko 10 zł mniej. Robi to w 45 minut co ja w 2 godz . Moje paznokcie się trzymają a jej? Tydzień góra. Miałam ta przyjemność poprawiac po niej. A ludzie i tak do niej chodza. Zero zasad higiena na poziomie 0

To tym bardziej spokojnie się podnieś
Nie nagle. Np co dwa miesiące po 5 zł. Ja tak robiłam i klientki nie narzekały :) 5 czy 10 zł więcej raz na miesiąc za super wykonanie i trwałość to nie dużo ;)

O no wlasnie o takie cos pytalam wiec chyba z wersją kombinowaną :-) takze widzę ceny wszędzie podobne. A jak radzisz, do ślubu robic paznokcie pod kolor sukienki czy raczej jakies np beżowe albo pudrowy blady róż? Bede miala cywilny i kiecka na pewno nie bedzie biala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Takie robiłam klientce w wrześniu. Miała bordowe wstawki
Naprawdę to już sprawa indywidualna;) jak kto lubi
1510297063-e2291f1aed13a1b1-aaaaaa.jpeg

Tez bym wolala zapłacić więcej ale mieć zrobione trwalsze

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Odpuszczalam=) o tych sutkach to nie ze objaw ciaziwy tylko objaw po zażywaniu bromergonu =)
Ja to brałam na wstrzymanie nawału. Bo dostałam takiego że mi mleko z pod pachami wypływało. Mówił że albo tniemy albo ten lek. Mówił że mogę wg już nie mieć pokarmu bo to zaleAlo od tego jak zareaguje przysadka mózgowa. Ale karmiłam 2 lata prawie xd

reklama
Takie robiłam klientce w wrześniu. Miała bordowe wstawki
Naprawdę to już sprawa indywidualna;) jak kto lubi
1510297063-e2291f1aed13a1b1-aaaaaa.jpeg

1510297386-31f182b910950a6b-aaaaaa.jpeg

Te akurat robiłam normalnie klientce ale raz też robiłam identycznie ślubne tylko nie hybrydy a długi migdał przedłużenie.
Ja swoje ślubne będę robić typowy french migdał. Ale sukienkę będę miała białą do kolana

Do góry