reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak w ogóle cześć, 23dc. Juz coraz bliżej @szona. Suty mnie swedza co jest jakims nowym obiawem przed okresowym. Wszesniej mnie masakrycznie bolaly, a w drugim cyklu z bro zaczely swedziec =) haha

A tak w ogole informuje, iż dzis jest PIĄTEK! Juhuhuhuuuuuu
Piątek, piąteczek :-D A w nocy kierunek Praga :D:D:D

reklama
Ja mam to samo :p Już nawet na allegro mam poodkładane pościele, kołderki, podkład do przewijania i nawet materacyk do kąpieli :p M się już ze mnie śmieje, że już szaleje :-D
A ja aż tak nie :) nie oglądałam nawet rzeczy dla dziecka żadnych. Nie chce się dołować bardziej. Jak ujrzę dwie kreski wtedy będę szaleć :D

Dziewczyny a ja tak nie na temat, może będziecie mogły doradzić, mam średnio twardy materac, wydawało mi się że jest ok ale jednak teraz stwierdziłam że jest za miękki i chce kupić nakładkę z kokosem żeby go trochę utwardzić, myślicie że to coś pomoże?

Ja mam to samo [emoji14] Już nawet na allegro mam poodkładane pościele, kołderki, podkład do przewijania i nawet materacyk do kąpieli [emoji14] M się już ze mnie śmieje, że już szaleje :-D
Ja mam wybrane łóżeczko z szufladami i możliwością zdjęcia później jednego boku i zamontowania takiej małej barierki jak dziecko będzie starsze :) też na allegro.
Wózek też na allegro, ale już go obejrzeliśmy w sklepie [emoji23]
Butelki, podgrzewacz do butelek i słoików i laktator elektryczny na aptekagemini bo mają konkurencyjne ceny :) tak samo jak i wszystkie smoczki, pampersy, podkłady jednorazowe, wszystko do kąpieli, sole morskie do noska, gruszki, nożyczki bla bla bla [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Słodkie słodkie :D
Ja już chodząc po sklepach zaglądam na dział dziecięcy [emoji53][emoji53]
Muszę odpuścić.
Ale ja w tym miesiącu coś czuję po kościach że nie będzie ciąży.
Jakoś tak ten...

A może będzie niespodzianka. Jak czułaś że jesteś w ciąży to nie byłaś teraz uważasz że nie i okaże się że tak :D Los lubi być przekorny,czego ci życzę abyś jednak była ;)

Tak w ogóle cześć, 23dc. Juz coraz bliżej @szona. Suty mnie swedza co jest jakims nowym obiawem przed okresowym. Wszesniej mnie masakrycznie bolaly, a w drugim cyklu z bro zaczely swedziec =) haha

A tak w ogole informuje, iż dzis jest PIĄTEK! Juhuhuhuuuuuu
A ty nie odpuszczałas w tym cyklu? Czy mi się wydaje?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki :*
To mnie wczoraj wzięło na piwko, a mój stary do mnie : no Tobie nie wolno przecież Ty w ciąży możesz być !! (Owulacja we wtorek była). To mu mówię, żeby się nie napalał bo pewnie nie będę w ciąży jak i w tamtym miesiącu, że do testowania jeszcze chwila. A ten do mnie : jak to pewnie nie będziesz w ciąży ? Przecież to nie możliwe...
No i ja odpuściłam to stary się zaczął napalać....
Jezu ja tych facetów nigdy nie zrozumieniem...

Bo ich się nie da zrozumieć :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja mam wybrane łóżeczko z szufladami i możliwością zdjęcia później jednego boku i zamontowania takiej małej barierki jak dziecko będzie starsze :) też na allegro.
Wózek też na allegro, ale już go obejrzeliśmy w sklepie [emoji23]
Butelki, podgrzewacz do butelek i słoików i laktator elektryczny na aptekagemini bo mają konkurencyjne ceny :) tak samo jak i wszystkie smoczki, pampersy, podkłady jednorazowe, wszystko do kąpieli, sole morskie do noska, gruszki, nożyczki bla bla bla [emoji23]

No to mnie przebiłaś :-D:cool2: Ja w sprawach technicznych takich jak np laktatory i podkłady to jestem zielona. Smoczków nie planujemy używać, ale pewnie i tak jakiś kupię bo jak widzę smoczek to nie umiem się oprzeć :p:D

Do góry