olaaa7
Fanka BB :)
Tak, pierwsze Jestem dalej w szoku i nie wierzę że to się dzieje na prawdęOla to twoje pierwsze?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pierwsze Jestem dalej w szoku i nie wierzę że to się dzieje na prawdęOla to twoje pierwsze?
No z synem tak miałam [emoji23] dzień do planowanej @ przychodze do pracy a koleżanka z kolegą z sąsiednich biurek do mnie :A może będzie niespodzianka. Jak czułaś że jesteś w ciąży to nie byłaś teraz uważasz że nie i okaże się że tak Los lubi być przekorny,czego ci życzę abyś jednak była
Stąd szał zakupów od początku! Znam to miałam do przy pierworodnej. Teraz już jestem bogatsza o doświadczenia;p hahaha dlatego poczekam z zakupami jak pójdę na l4Tak, pierwsze Jestem dalej w szoku i nie wierzę że to się dzieje na prawdę
Nic nie planuj nie wiesz jak wyjdzieNo to mnie przebiłaś Ja w sprawach technicznych takich jak np laktatory i podkłady to jestem zielona. Smoczków nie planujemy używać, ale pewnie i tak jakiś kupię bo jak widzę smoczek to nie umiem się oprzeć
Ja póki co zakupów nie robię, jakoś próbuję się powstrzymać Ale pewnie po wizycie u lekarza, jeśli wszystko będzie oki, to moja silna wola przegraStąd szał zakupów od początku! Znam to miałam do przy pierworodnej. Teraz już jestem bogatsza o doświadczenia;p hahaha dlatego poczekam z zakupami jak pójdę na l4
Tak, pierwsze Jestem dalej w szoku i nie wierzę że to się dzieje na prawdę
Auhh te kobiety i ich silna wola;p hahahahJa póki co zakupów nie robię, jakoś próbuję się powstrzymać [emoji14] Ale pewnie po wizycie u lekarza, jeśli wszystko będzie oki, to moja silna wola przegra
Wiesz zawsze można się rozglądać [emoji14] potem już na spokojnie wiesz co chcesz kupić, gdzie i jakie ceny są.Ja póki co zakupów nie robię, jakoś próbuję się powstrzymać [emoji14] Ale pewnie po wizycie u lekarza, jeśli wszystko będzie oki, to moja silna wola przegra