reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A może będzie niespodzianka. Jak czułaś że jesteś w ciąży to nie byłaś teraz uważasz że nie i okaże się że tak :D Los lubi być przekorny,czego ci życzę abyś jednak była ;)
No z synem tak miałam [emoji23] dzień do planowanej @ przychodze do pracy a koleżanka z kolegą z sąsiednich biurek do mnie :
Kaśka co Ty taka dziwna? W ciąży jesteś?
A ja do nich że ich chyba pogrzało. Tyle czasu nic a teraz nagle jak przestałam się starać. Cały dzień w pracy tak mi truli że na bank w ciąży jestem że wracając z pracy kupiłam test i siknelam wieczorem w domu... Jakie było moje zdziwienie [emoji23]
Nie wierzyłam i następnego dnia rano przed pracą kupiłam drugi test i powtórzyłam. Ja nic nie czułam a znajomi to zobaczyli.. ale jak ??

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z samego rana. Mnie od paru dni kłuje lewy jajnik. Owulacja już tuż tuż, ale jajowodu brak. Doczytałam że jajeczko może przechwycić prawy jajowód (swoja drogą niby jak?), ale szansa istnieje. I tego się uczepiłam.
A co do testów w dzień @ to ja przy ostatniej ciąży zobaczyłam biel. Wyszły blade dopiero tydzień poźniej, ale było już po ptokach [emoji52]

...marzenia mają wielką moc...

Tak, pierwsze :) Jestem dalej w szoku i nie wierzę że to się dzieje na prawdę :)
Stąd szał zakupów od początku! ;) Znam to miałam do przy pierworodnej. Teraz już jestem bogatsza o doświadczenia;p hahaha dlatego poczekam z zakupami jak pójdę na l4

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

No to mnie przebiłaś :-D:cool2: Ja w sprawach technicznych takich jak np laktatory i podkłady to jestem zielona. Smoczków nie planujemy używać, ale pewnie i tak jakiś kupię bo jak widzę smoczek to nie umiem się oprzeć :p:D
Nic nie planuj nie wiesz jak wyjdzie :)
Mój syn lubił silikonowe okragle skoczki z Canpol babies. Za 5 zł [emoji23] więc nie majątek żeby mieć jeden tak na wszelki wypadek. Tylko mój syn miał silny odruch ssania. Smok i butla do 2,5 roku... Potem zabraliśmy ale przez trzy noce nie miałam spania.
A jak był malutki to w dziobie musiał mieć albo cycek, albo butle albo smoka bo inaczej wojna. Nawet jak przez sen wypluł smoka to zaciągał językiem jakby spał [emoji23]

Stąd szał zakupów od początku! ;) Znam to miałam do przy pierworodnej. Teraz już jestem bogatsza o doświadczenia;p hahaha dlatego poczekam z zakupami jak pójdę na l4

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja póki co zakupów nie robię, jakoś próbuję się powstrzymać :p Ale pewnie po wizycie u lekarza, jeśli wszystko będzie oki, to moja silna wola przegra :p

Tak, pierwsze :) Jestem dalej w szoku i nie wierzę że to się dzieje na prawdę :)
1510295534-8c34663a9f61cb61-aaaaaa.jpeg

12h po porodzie :) już zaciągał smoka [emoji23]

reklama
Ja póki co zakupów nie robię, jakoś próbuję się powstrzymać [emoji14] Ale pewnie po wizycie u lekarza, jeśli wszystko będzie oki, to moja silna wola przegra :p
Wiesz zawsze można się rozglądać [emoji14] potem już na spokojnie wiesz co chcesz kupić, gdzie i jakie ceny są.:)
Ja z tych co lubią mieć zaplanowane wszystko od a do z

Do góry