reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój smoka ssał dopiero od 3 miesiąca/ż. Na początku nie było problemu był grzeczny więc nie potrzebowaliśmy smoczka. Ale później po 3 miesiącu, nauczył się do cyca i nie chciał spać bez niego,trzeba było dawać mu smoka :D I smoka ssał aż do 2r/ż moim zdaniem trochę długo ;)
To mój jeszcze dłużej ale sama widzisz każde dziecko inne potrzeby [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja o dziwo ok. Chociaż wczoraj bolały mnie plecy bo klientka miała niewygodny stół i brak miejsca na rozlozenie swojego;/ to jej oznajmiłam że kolejna wizyta u mnie w domu. To sąsiadka. Więc jak będzie chciała paznokcie to przyjdzie do mnie.

A pozatym syn mi się wcisnął do łóżka w nocy i spałam jak połamaną. Tak pozatym to spoko. Mało wymiotuje na szczęście mi lepiej

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A że tak pozwolę się spytać ile bierzesz za uslugę? U mnie w Poznaniu za paznokcie dziewczyny dają 80 zl tylko nie wiem czy to hybrydy czy jakies inne. Generalnie nie korzystam z tego bo sama sobie w domu lakierem robię ale do ślubu zrobię wyjątek

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Teraz to już kawał chłopa [emoji23] 3 lata, 4 miesiące i 17 kg żywej wagi [emoji23]
Ulubieniec Pan z przedszkola bo mam wielkie niebieskie oczy i długie rzęsy [emoji23]
1510295916-70567cb925d5a82a-aaaaaa.jpeg

Mój ma 3 lata 3 msc;)
1510296122-c2b49f0fb388cf0b-aaaaaa.jpeg
córką w styczniu będzie miała 7;)

Mój smoka ssał dopiero od 3 miesiąca/ż. Na początku nie było problemu był grzeczny więc nie potrzebowaliśmy smoczka. Ale później po 3 miesiącu, nauczył się do cyca i nie chciał spać bez niego,trzeba było dawać mu smoka :D I smoka ssał aż do 2r/ż moim zdaniem trochę długo ;)
To ja sie muszę pochwalić. Moja w ogóle smoczka nie chciała no może kilka razy jej probowalam zalozyc ale wypluwala to dalam sobie spokoj.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A że tak pozwolę się spytać ile bierzesz za uslugę? U mnie w Poznaniu za paznokcie dziewczyny dają 80 zl tylko nie wiem czy to hybrydy czy jakies inne. Generalnie nie korzystam z tego bo sama sobie w domu lakierem robię ale do ślubu zrobię wyjątek

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ceny zależą od miejscowości i wykonania :*
Ja jako mobilna oficjalna działaność biorę 89 zł za przedłużenie żelowe.
79 zł za żel na naturalnej płytce.
Hybryda 45-50 zł .
W salonach stacjonarnych oczywiście ceny wyższe :)
Dziewczyny bez działalności wiadomo mniej - nie opłacają zusu, nie muszą płacić za odbiór odpadów medycznych i sterylizacji narzędzi bo po prostu tego nie robią.

Pewnie z @ zaraz do Ciebie dolacze i zaczne 5 cs.
A później i ja do was dołączę. Chciałabym się mylić ale mam przeczucie że w tym miesiącu się nie uda. Ale nie załamie się bo nie robię sobie nadziei nawet :) Może w grudniu,taki okres świąteczny,zapomni się o staraniach i magia świąt zadziała :D

reklama

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To znaczy jeszcze o co pytasz. Hybryda 50 z wersją kombinowana 65 przedluzanie 70 z wersją kombinowana 85;)
1510296322-79ec253e03aaaba6-aaaaaa.jpeg
tu masz wzmocnione basa hybryda w wersji kombinowanej

Do góry