reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha zobaczymy [emoji23] tylko niech mi w końcu przyjdą te cudne skarpeteczki z aliexpress bo sobie wymyśliłam jak staremu o ciąży powiem :) w pudełeczko włożę te skarpecioszki i pozytywny test :)
1510294217-eca84e406a2f032b-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oo super pomysł :)

Uda się, zobaczysz :) Przecież czemu miałoby Ci się nie udać? Młoda zdrowa będzie dobrze :)
Nie wiem dziś muszę do przychodni jechać bo nie wiem czemu nie wyświetlają mi się wyniki. Pisze wynik niedostępny więc będę musiała do przychodni się wybrać osobiście. Dziś jedziemy do innego miasta z młodym do dentysty to wyniki poznam w poniedziałek :/ jakbym widziała to bym sobie zapłaciła prywatnie za tą prolaktynę.

Sierpień jest moim ulubionym miesiącem. I mojego męża w sumie też. Zawsze wtedy jeździmy na urlop i mamy fajne wspomnienia:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Glowa do gory! Cycki do przodu i wchodzimy w nowy cykl z pozytywnym myśleniem, a zwlaszcza ze sierpien moze byc jeszcze fajniejszy dla was niz teraz =)

P.s. ludzie z sierpnia sa cudowni=) mowie Ci , wiem co mowie. Ja jestem z sierpnia=) jestem wiec zywym przykladem na poparcie ojej tezy =)

Słodkie słodkie :D
Ja już chodząc po sklepach zaglądam na dział dziecięcy [emoji53][emoji53]
Muszę odpuścić.
Ale ja w tym miesiącu coś czuję po kościach że nie będzie ciąży.
Jakoś tak ten...

Tak w ogóle cześć, 23dc. Juz coraz bliżej @szona. Suty mnie swedza co jest jakims nowym obiawem przed okresowym. Wszesniej mnie masakrycznie bolaly, a w drugim cyklu z bro zaczely swedziec =) haha

A tak w ogole informuje, iż dzis jest PIĄTEK! Juhuhuhuuuuuu

Słodkie słodkie :D
Ja już chodząc po sklepach zaglądam na dział dziecięcy [emoji53][emoji53]
Muszę odpuścić.
Ale ja w tym miesiącu coś czuję po kościach że nie będzie ciąży.
Jakoś tak ten...

Ja mam to samo :p Już nawet na allegro mam poodkładane pościele, kołderki, podkład do przewijania i nawet materacyk do kąpieli :p M się już ze mnie śmieje, że już szaleje :-D

reklama
Tak w ogóle cześć, 23dc. Juz coraz bliżej @szona. Suty mnie swedza co jest jakims nowym obiawem przed okresowym. Wszesniej mnie masakrycznie bolaly, a w drugim cyklu z bro zaczely swedziec =) haha

A tak w ogole informuje, iż dzis jest PIĄTEK! Juhuhuhuuuuuu
No ja kurde mam nadzieję że z prolaktyna będzie ok i unikne bromergonu bo ja po nim zdychałam :( a prolaktyna od niego też mi nie spadała że mi lekarz aż rezonans robił przysadki czy guza nie ma.
Odstawilam bromegron i rok później zaraz przed ciążą miałam badania i prolaktyna w normie

Do góry