reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha [emoji14] dobry facet, dba o Ciebie :) A skoro mówi, że jesteś w ciąży to jesteś :-D Mój też tak mówił i się sprawdziło :)
No w poprzednim cyklu mówił że nie będę w ciąży [emoji14]
Ja się już nie napalam. O młodego jak już kiedyś pisałam rok się starałam. Tutaj popatrz ile się dziewczyny starają więc ja szczerze wątpię w to że mi się za drugim razem uda. Byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Ale szlaban na alkohol mam [emoji23] a palenie rzuciłam wcześniej [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Także podsumujmy. 4cs, według Flo cykl będzie 30-dniowy, planowana owu 25.11, a następna @ 10.12.
Z drugiej strony powiem Wam ze mi już tak ulżyło. Wczoraj nie mogłam ze sobą już wytrzymać. Teraz mi po prostu emocje opadły i czuje taki wewnętrzny spokój... tylko muszę z pracy wyskoczyć na chwile do sklepu bo nie wzięłam nic przeciwbólowego a czuje już ze mnie łupie w podbrzuszu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przykro mi[emoji853]dokładnie wiem jak się czujesz w tym momencie... swoje wczoraj wypłakałam... a dziś już się doczekałam @, także oficjalnie otwieram 4 cykl starań (fanfary).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ania trzymam kciuki za 4 cykl! Sierpień jest cudownym miesiącem!) Mój synek jest z sierpnia

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki :*
To mnie wczoraj wzięło na piwko, a mój stary do mnie : no Tobie nie wolno przecież Ty w ciąży możesz być !! (Owulacja we wtorek była). To mu mówię, żeby się nie napalał bo pewnie nie będę w ciąży jak i w tamtym miesiącu, że do testowania jeszcze chwila. A ten do mnie : jak to pewnie nie będziesz w ciąży ? Przecież to nie możliwe...
No i ja odpuściłam to stary się zaczął napalać....
Jezu ja tych facetów nigdy nie zrozumieniem...

Faceci :D Ale może twój m ma rację :D oby ;)

Także podsumujmy. 4cs, według Flo cykl będzie 30-dniowy, planowana owu 25.11, a następna @ 10.12.
Z drugiej strony powiem Wam ze mi już tak ulżyło. Wczoraj nie mogłam ze sobą już wytrzymać. Teraz mi po prostu emocje opadły i czuje taki wewnętrzny spokój... tylko muszę z pracy wyskoczyć na chwile do sklepu bo nie wzięłam nic przeciwbólowego a czuje już ze mnie łupie w podbrzuszu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi najlepiej wyliczał mój kalendarzyk;) masz go na sklepie Play

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

No w poprzednim cyklu mówił że nie będę w ciąży [emoji14]
Ja się już nie napalam. O młodego jak już kiedyś pisałam rok się starałam. Tutaj popatrz ile się dziewczyny starają więc ja szczerze wątpię w to że mi się za drugim razem uda. Byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Ale szlaban na alkohol mam [emoji23] a palenie rzuciłam wcześniej [emoji23]

Uda się, zobaczysz :) Przecież czemu miałoby Ci się nie udać? Młoda zdrowa będzie dobrze :)

reklama
Faceci :D Ale może twój m ma rację :D oby ;)
Haha zobaczymy [emoji23] tylko niech mi w końcu przyjdą te cudne skarpeteczki z aliexpress bo sobie wymyśliłam jak staremu o ciąży powiem :) w pudełeczko włożę te skarpecioszki i pozytywny test :)
1510294217-eca84e406a2f032b-aaaaaa.jpeg

Do góry