reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zmykam do łóżka [emoji4] dobranoc dziewczyny [emoji4]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrej nocy :* ja pewnie padne jak mucha niedlugo. A przed 7 wstać trzeba i ogarnac lekare córkę do szkoły i betkę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Elodia i odrazu potem daj znac jaki wynik bety:)
Myślę że jak z rana pojde upuścić ampułkę krwi to po poludniu wyniki online beda. Po doswiadczeniu z betą w czerwcu kiedy i tak malpisko wredne przyszlo a wyniki byly po 4 dniach dopiero, to twierdzilam ze podjade do przychodni w ktorej mam ginke a nie do tej co mam na osiedlu. Tam przynajmniej wyniki bede miala online a w tej przychodni na osiedlu to tylko odbior osobisty.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Myślę że jak z rana pojde upuścić ampułkę krwi to po poludniu wyniki online beda. Po doswiadczeniu z betą w czerwcu kiedy i tak malpisko wredne przyszlo a wyniki byly po 4 dniach dopiero, to twierdzilam ze podjade do przychodni w ktorej mam ginke a nie do tej co mam na osiedlu. Tam przynajmniej wyniki bede miala online a w tej przychodni na osiedlu to tylko odbior osobisty.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No pewnie ze tak lepiej. Ja tez bym chcial wiedziec popoludniu;)

Do góry