reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję :*

Cyce mi znpwu urosly. Najbardziej to chyba M zadowoli he he. Coś czuje że szybko na sportowe staniki sie przerzucę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ale Ci zazdroszczę! Szczęściaro Ty! Ale bardzo się cieszę, że się w końcu udało, naczekałaś się już długo. Np i wywróżyłaś... na Sylwestra będzie Piccolo [emoji3]

reklama
Ale Ci zazdroszczę! Szczęściaro Ty! Ale bardzo się cieszę, że się w końcu udało, naczekałaś się już długo. Np i wywróżyłaś... na Sylwestra będzie Piccolo [emoji3]
Piccolo dobra rzecz :-) Ty tez tylko na piccolo będziesz siedziala, mowie Ci to ja, forumowa wróżka :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak najbardziej mozliwa zgaga. Ja przez nerwicę żoladka mam ją co jakis czas. Np wczoraj po ryżu z warzywami najpierw mnie troche zemdlilo a potem konkretna zgaga. W ciąży z Laurą zgagę mialam pod koniec - pierwszy raz jak wypilam litro soku limonkowego to zgaga mnie przez dwa dni męczyla.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dla mnie to coś nowego nigdy w życiu jie miałam i gdyby nie mój luby to bym sie wystraszyła bo to jakiś nowy bol... możliwe ze przez pierwsze 10 min az tak mocno bolało ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie to coś nowego nigdy w życiu jie miałam i gdyby nie mój luby to bym sie wystraszyła bo to jakiś nowy bol... możliwe ze przez pierwsze 10 min az tak mocno bolało ?

Mnie zwykle piecze wlasnie w okolicach mostka i potem idzie w górę aż po same gardlo. Ale fakt czasami mocno zaboli. Raz się trzyma dluzej tak z parę minut a czasami po kilkunastu sekundach ustaje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mnie zwykle piecze wlasnie w okolicach mostka i potem idzie w górę aż po same gardlo. Ale fakt czasami mocno zaboli. Raz się trzyma dluzej tak z parę minut a czasami po kilkunastu sekundach ustaje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zabolało cholernie ale juz przechodzi :/ az sie wystraszyłam :(

reklama
Do góry