reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Otóż to- raźniej na pewno
Wciąż się łudzę,ze jednak test wykonałam za szybko - także wszystko możliwe.
A ktory to twój cykl starań?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

7 - a już się cała trzęsę.. Wiec nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać z każdym,dalszym cyklem.
Natomiast Tobie bardzo gratuluje!!!! Doczytałam właśnie,ze się udało! Dużo zdrówka i dbajcie o siebie :-*
To był mój 9 cykl starań a już tez przechodziłam depresje i dołki a dzirwczyny mnie tu do pionu stawialy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ze spokojem :* niektórym dziewczynom pozytywny test wychodzi dopiero tydzień czy dwa po @ bo owulacja byla bardzo późno :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mam cicha nadzieje,ze i u mnie tak będzie. Tym bardziej,ze już odczuwam dolegliwości jak myśle towarzyszące @ bo co miesiąc mam inaczej :) Dziś mam tak nadwrażliwe sutki,ze strach dotknąć,No ale brzuch nie boli,także nic tylko czekać.

reklama
Tobie to tym bardziej przesylam pozytywne fluidy :* mysl o tym jak najmniej i powinno się udac :* ja w tym miesiacu calkpwivie odpuscilam obsesyjne myslenie o zajściu, nawet przy grypie powiedzialam sobie że no trudno, jestwm chora, moze uda sie innym razem no i proszę. Jednak teraz sie udalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

:D:D....najserdeczniejsze GRATULACJE !!!!!!!! <3<3<3[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
Do góry