Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za info bo nie wiedzialamo tym...ja tez pierwsza ciąże poronilam ale u mnie plod przestal sie rozwijac w 12 tygodniu...Ja biore po pierwsze bo: poprzedbia ciaze poronilam, acard daje sie "w razie czego",to taka profilaktyka po poronieniach, bo za wczesne poronienia czesto odpowiedzialna jest teombofilia wrodzona, o ktorej kobiety nie wiedza. W ciazy krew robi sie bardziej gesta, acard ja rozrzedza. Dodatkowo ja mam zylaki na macicy i on tez na nie dziala.
dobranocZmykam do łóżka [emoji4] dobranoc dziewczyny [emoji4]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki :-) za prezent świąteczno urodzinowy :-)Wiam wieczorowa porą[emoji4] u mnie okres po dwoch dniach dobiega konca i mozna odtrabic oficjalnie trzeci miesiac staran za rozpoczety!!!! 11 stycznia mam 40-te urodziny wiec zatrzymajcie kciuki za moj urodzinowy prezent[emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sobota.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero 3 cykl rozpoczbiesz???? Jeju tyke nas jest ze juz sie pofubilam kto co i ile=) no to ja zaraz 3 koncze =)Wiam wieczorowa porą[emoji4] u mnie okres po dwoch dniach dobiega konca i mozna odtrabic oficjalnie trzeci miesiac staran za rozpoczety!!!! 11 stycznia mam 40-te urodziny wiec zatrzymajcie kciuki za moj urodzinowy prezent[emoji23]
Będąc w ciąży miałam trochę za wysokie d-dimery więc musiałam trochę rozrzedzić krew, a teraz łykam bo mam żylaki na nogach więc ta krew też może być trochę za gęsta. @Dagaa11 a Tobie gin kazał łykać przez cały cykl?A po co ten acard bierzecie?
Dziękuję :* u mnie wszystko oki zero dolegliwości tylko jestem bardziej zmęczona i śpiącą
Jak najbardziej mozliwa zgaga. Ja przez nerwicę żoladka mam ją co jakis czas. Np wczoraj po ryżu z warzywami najpierw mnie troche zemdlilo a potem konkretna zgaga. W ciąży z Laurą zgagę mialam pod koniec - pierwszy raz jak wypilam litro soku limonkowego to zgaga mnie przez dwa dni męczyla.Boże milam chyba wlasnie pierwszy raz w życiu zgagę i nie wmawiam sobie bo złapał mnie taki bol piekący pod mostkiem ze az sie wystraszyłam oblałaś sie potem tak mnie bolało.
Leżałam oglądałam sobie serial i wpierdzielalam ciasteczka wstałam napić sie wody i po jakis 5 minutach jak mnie złapał bol to az mi sie słabo zrobiło piekło tak ze nie wiem... Jezu juz sie bałam ze cos mi jest ale po jakis 10 minutach odpuściło czy to możliwe ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom