Veraska
Fanka BB :)
Jeszcze raz gratulacjeTo był mój 9 cykl starań a już tez przechodziłam depresje i dołki a dzirwczyny mnie tu do pionu stawialy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze raz gratulacjeTo był mój 9 cykl starań a już tez przechodziłam depresje i dołki a dzirwczyny mnie tu do pionu stawialy :-)
I bardzo dobrze,ze nie zdążyłaś@Aldka ja to jestem narwana i chcialam teraz po @ isc do innego gina żeby się przebadać (bo do lutego czyli kiedy by mi minął rok od rozpoczęcia starań) no i proszę, nie zdążyłam :-) a lekara też mowila ze rok to tak standardowo daja czasu na rozpoczecie starań:-)
Trzymamy kciuki !!! bądź dobrej myśliJejku dziewczyny jak ja jutro bym chciala ujrzec 2 kreski...
Tak trzymamy kciuki:*Jejku dziewczyny jak ja jutro bym chciala ujrzec 2 kreski...
bądź dobrej myśli trzymam za Ciebie kciukiJejku dziewczyny jak ja jutro bym chciala ujrzec 2 kreski...
Powodzenia!Jejku dziewczyny jak ja jutro bym chciala ujrzec 2 kreski...
Trzymam kciuki i przesylam pozytywne fluidy :*Jejku dziewczyny jak ja jutro bym chciala ujrzec 2 kreski...